Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tóny II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Monika Odehnalová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tóny II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Monika Odehnalová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky."— Transkript prezentace:

1

2 Tóny II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Monika Odehnalová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky dle ŠVP na ZŠ Slavkov u Brna, Tyršova 977.

3 Úkol: Vyznač tóny dlouhé (-) a krátké (∙) Zkus další SKÁ - KAL PES PŘES O - VES -∙ ----- ∙∙ ∙ ∙∙ - ∙ ∙∙∙∙ SPRÁVNĚ

4 Úkol: Vyznač tóny dlouhé (-) a krátké (∙) Zkus další PR - ŠÍ -∙ --- ∙ ∙ ∙ SPRÁVNĚ ∙ - ∙ -

5 Úkol: Vyznač tóny dlouhé (-) a krátké (∙) KOČ - KA LE - ZE DÍ - ROU - ∙ ∙ SPRÁVNĚ ∙∙∙∙∙----- ∙∙∙ - ∙ Zkus další

6 Úkol: Vyznač tóny dlouhé (-) a krátké (∙) HA - LÍ BE - LÍ -∙ --- ∙ ∙ ∙ SPRÁVNĚ ∙ - ∙ - Zdroje

7 Zdroje : Obrázky Obr. „správně“: http://www.celysvet.cz/smile-kod?c=3969http://www.celysvet.cz/smile-kod?c=3969 Obr. „špatně“: http://www.celysvet.cz/smile-kod?c=1809http://www.celysvet.cz/smile-kod?c=1809 Hudební ukázky: Potlesk: http://soundjax.com/?q=applausehttp://soundjax.com/?q=applause Smích: http://soundjax.com/?q=laughhttp://soundjax.com/?q=laugh


Stáhnout ppt "Tóny II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Monika Odehnalová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky."

Podobné prezentace


Reklamy Google