Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zeleň v Březnici. Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici nebo jeho okolí. Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zeleň v Březnici. Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici nebo jeho okolí. Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici."— Transkript prezentace:

1 Zeleň v Březnici

2 Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici nebo jeho okolí. Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici nebo jeho okolí. Cíle: Zdokumentovat a popsat zeleň v Březnici. Cíle: Zdokumentovat a popsat zeleň v Březnici.

3 Realizace a způsob práce: Pozorovali jsme zeleň v Březnici a zakreslovali místa zeleně do mapy. Realizace a způsob práce: Pozorovali jsme zeleň v Březnici a zakreslovali místa zeleně do mapy. Používali jsme fotoaparát,mapu,psací potřeby a otázky. Používali jsme fotoaparát,mapu,psací potřeby a otázky. Zakreslovali jsme do mapy místa zeleně ve většině rozsáhlostí,po cestě,kterou jsme šli. Zakreslovali jsme do mapy místa zeleně ve většině rozsáhlostí,po cestě,kterou jsme šli. Problémem bylo málo fotoaparátů a málo času!! Problémem bylo málo fotoaparátů a málo času!! Výhody naší skupinové práce byly ty,že jsme se dozvěděli více o zeleni v okolí Březnice i v Březnici. Výhody naší skupinové práce byly ty,že jsme se dozvěděli více o zeleni v okolí Březnice i v Březnici.

4 Závěr: Závěr: Zjistili jsme,že v Březnici je hodně zeleně v poměrně dobrém stavu. Zjistili jsme,že v Březnici je hodně zeleně v poměrně dobrém stavu. Projekt se nám líbil,protože byl naučný a dělali jsme ho v přírodě. Projekt se nám líbil,protože byl naučný a dělali jsme ho v přírodě. Naše návrhy na zlepšení : Více zeleně podél cest. Méně kácení stromů.Více košů na odpadky,aby lidé nevyhazovali odpad do přírody!!! Naše návrhy na zlepšení : Více zeleně podél cest. Méně kácení stromů.Více košů na odpadky,aby lidé nevyhazovali odpad do přírody!!! A to je asi vše!!! A to je asi vše!!!


Stáhnout ppt "Zeleň v Březnici. Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici nebo jeho okolí. Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici."

Podobné prezentace


Reklamy Google