Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vyhledete Pu a určete jejich druhy:  Velmi se mi u vás líbilo.  Dveře byly zavřeny na klíč.  Šli jsme hledat lepší místo.  Slabostí se mu podlamovaly.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vyhledete Pu a určete jejich druhy:  Velmi se mi u vás líbilo.  Dveře byly zavřeny na klíč.  Šli jsme hledat lepší místo.  Slabostí se mu podlamovaly."— Transkript prezentace:

1 Vyhledete Pu a určete jejich druhy:  Velmi se mi u vás líbilo.  Dveře byly zavřeny na klíč.  Šli jsme hledat lepší místo.  Slabostí se mu podlamovaly nohy.

2  Matka odjela na léčení.  Stalo se to na jejich přání.  Za pěkného počasí jsme se chodili koupat.  O Vánocích se scházela celá rodina.  Vzdor našim námitkám to udělal znovu.

3  Šli jsem sbírat houby.  S vaším souhlasem bychom to rádi učinili.  Třásl se rozčilením.  Při vší opatrnosti se někdy nějaká nehoda stane.

4 Vyhledejte přísudky a popište je:  Její strýček je tam ředitelem.  Sliby chyby.  Proč jste se s ním nepřišli rozloučit?  Otec zdráv?

5  Musela jsem se rychle rozhodnout.  Představení začalo v sedm hodin.  Hrát se začalo v sedm hodin.

6 Určete vyznačené VČ:  Hajný byl muž dbalý pořádku.  Děti z Mostu odjely do Krkonoš na školu v přírodě.  Byli jsme ochotni s nimi spolupracovat.  Karel, takový starý dobrák, jim nikdy nic neodřekl.  Nazval ho zbabělcem.  S radostí nás všechny přivítala.

7  Další cvičení najdete na www.jik860.estranky.cz


Stáhnout ppt "Vyhledete Pu a určete jejich druhy:  Velmi se mi u vás líbilo.  Dveře byly zavřeny na klíč.  Šli jsme hledat lepší místo.  Slabostí se mu podlamovaly."

Podobné prezentace


Reklamy Google