Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

STAŇ SE ZÁZRAK... Sk 3/1 Petr a Jan vystupovali o třetí hodině odpoledne — hodině modlitby — do chrámu. 2 Právě tam přinášeli nějakého muže, který byl.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "STAŇ SE ZÁZRAK... Sk 3/1 Petr a Jan vystupovali o třetí hodině odpoledne — hodině modlitby — do chrámu. 2 Právě tam přinášeli nějakého muže, který byl."— Transkript prezentace:

1

2 STAŇ SE ZÁZRAK...

3 Sk 3/1 Petr a Jan vystupovali o třetí hodině odpoledne — hodině modlitby — do chrámu. 2 Právě tam přinášeli nějakého muže, který byl chromý již od lůna své matky ; každý den ho kladli ke dveřím chrámu, kterým se říkalo,Krásné‘, aby ty, kdo vcházeli do chrámu, prosil o almužnu. 3 Když uviděl Petra a Jana, jak se chystají vejít do chrámu, prosil o almužnu. 4 Petr s Janem se na něj upřeně zadíval a řekl: „Pohleď na nás!“ Pozorně je sledoval a očekával, že od nich něco dostane. 6 Petr však řekl: „Stříbro a zlato nemám, ale co mám, to ti dám: ve jménu Ježíše Krista Nazaretského [ vstaň a ] choď!“ 7 Uchopil ho za pravou ruku a pozdvihl jej. Ihned se zpevnily jeho nohy a klouby. 8 Postavil se, vyskakoval a chodil. Vešel s nimi do chrámu, chodil, skákal a chválil Boha. 9 A všechen lid ho spatřil, jak chodí a chválí Boha. 10 Poznali ho, že je to ten, který kvůli almužně sedal u,Krásné brány‘ chrámu, a byli naplněni úžasem a ohromením nad tím, co se mu přihodilo. STAŇ SE ZÁZRAK...

4 1) jestli chceš, aby se děly zázraky... Na prvním místě hledej Boží vůli STAŇ SE ZÁZRAK...

5 2) jestli chceš, aby se děly zázraky... Chyť příležitost za pačesy! STAŇ SE ZÁZRAK...

6 3) jestli chceš, aby se děly zázraky... Spoj příležitost s modlitbou! STAŇ SE ZÁZRAK...

7 4) jestli chceš, aby se děly zázraky... Spoj je s evangelizací! STAŇ SE ZÁZRAK...

8 Závěr: - Potřebuješ zázraky ve svém životě – má to spojitost s Tvojí vírou, s evangelizací - potřebujeme slyšet od druhých co se událo v jejich životech - někdy možná nemáš víru – přines, pozvi, doporuč druhým, ať přijdou mezi nás, na shrom., návštěvu... - začni se více modlit, číst BS, postit se - NA PRVNÍM MÍSTĚ – ZAČNI HLEDAT BOŽÍ VEDENÍ A ZAČNI JEJ POSLOUCHAT!!!! STAŇ SE ZÁZRAK...

9


Stáhnout ppt "STAŇ SE ZÁZRAK... Sk 3/1 Petr a Jan vystupovali o třetí hodině odpoledne — hodině modlitby — do chrámu. 2 Právě tam přinášeli nějakého muže, který byl."

Podobné prezentace


Reklamy Google