Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

2.wydání. Takhle se ráda oblíkám!!!! Proč to sem vlastně dávám???Asi proto že si všichni myslí že se oblíkám nějak zastarale.Ale to není pravda!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "2.wydání. Takhle se ráda oblíkám!!!! Proč to sem vlastně dávám???Asi proto že si všichni myslí že se oblíkám nějak zastarale.Ale to není pravda!"— Transkript prezentace:

1 2.wydání

2 Takhle se ráda oblíkám!!!! Proč to sem vlastně dávám???Asi proto že si všichni myslí že se oblíkám nějak zastarale.Ale to není pravda!

3 Nezapomeňte Nezapomeňte že si musíte koupit vše potřebné v příčné ulici.A nezapomeňte že to zapovězeného lesa nesmíte ani kdyby vás to tam sebevíc táhlo.Doufám že se vám zde bude líbit a zákazy neporušíte.

4 Rozhovor s Gabriellou R:Ahoj R:Ahoj G:Ahoj G:Ahoj R:poskytneš mi rozhovor??? R:poskytneš mi rozhovor??? G:Jo ráda G:Jo ráda R:děkuji.Jak se ti líbí naše škola? R:děkuji.Jak se ti líbí naše škola? G:Není za co.... Tato škola je... velmi pěkná.... G:Není za co.... Tato škola je... velmi pěkná.... R:děkuji za chválu co by jsi přidala nebo pozměnila? R:děkuji za chválu co by jsi přidala nebo pozměnila? G:Nepřidávala bych nic... líbí se mi jak je..fakt G:Nepřidávala bych nic... líbí se mi jak je..fakt R:aha na jaké předměty se těšíš nejvíc???? R:aha na jaké předměty se těšíš nejvíc???? G:asi na. to je těžké. každý pčedmět má něco do sebe G:asi na. to je těžké. každý pčedmět má něco do sebe R:tak to máš pravdu ale mě osobně v učňovských letech nebavilo jasnovidectví R:tak to máš pravdu ale mě osobně v učňovských letech nebavilo jasnovidectví G:To je na každým a každej jakej má svůj vkus... G:To je na každým a každej jakej má svůj vkus... R:Tak děkuji za rozhovor Ahoj R:Tak děkuji za rozhovor Ahoj G:Nashledanou G:Nashledanou


Stáhnout ppt "2.wydání. Takhle se ráda oblíkám!!!! Proč to sem vlastně dávám???Asi proto že si všichni myslí že se oblíkám nějak zastarale.Ale to není pravda!"

Podobné prezentace


Reklamy Google