Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

OK v í k e n d Opilec nabourá do auta se dvěma¨homosexuály. "Ríšo, zavolej policii, pán nám naboural autíčko!" "Pánové, nešlo by to bez té policie?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "OK v í k e n d Opilec nabourá do auta se dvěma¨homosexuály. "Ríšo, zavolej policii, pán nám naboural autíčko!" "Pánové, nešlo by to bez té policie?"— Transkript prezentace:

1

2 OK v í k e n d

3

4

5

6 Opilec nabourá do auta se dvěma¨homosexuály. "Ríšo, zavolej policii, pán nám naboural autíčko!" "Pánové, nešlo by to bez té policie? Dám vám tisícovku každýmu, víte, mám trochu upito..." "Ríšánku, zavolej policii, pán nám naboural autíčko a ještě bumbal!" "Pánové, dám vám deset tisíc každému! Před týdnem mi sebrali řidičák." "Ríšulo, zavolej policii, pán nám naboural autíčko, bumbal a ještě nemá průkazečku!" "Tak víte co, vy buzeranti? Polibte mi oba prdel!" "Ríšulko, nikam nevolej, páníček začíná vyjednávat!"

7

8 Přece se nebudu mýt ve studený…

9 Dispečer profesionálního hasičského sboru přijde do místnosti nejvyšší pohotovosti, kde hasiči tráví volný čas mezi výjezdy. Rozhlédne se, zastaví se, usměje se a dá si z automatu kávu. Ostatní kolegové se na něj tázavě dívají a on - potom, co ji velmi pomalu dopil, říká: "Pánové, POMALINKU se zvedejte. Hoří Finanční úřad!"

10 Tak už dělej…

11

12

13 Přijde cikán do předprodeje Dopravního podniku města Brna a chce "šalinkartu"... Prodavačka se ptá: Chcete to na měsíc? Cikán: Né, po Brně, ty ….!, nejsem kosmonaut !!!!

14

15

16 … tak se mějte …


Stáhnout ppt "OK v í k e n d Opilec nabourá do auta se dvěma¨homosexuály. "Ríšo, zavolej policii, pán nám naboural autíčko!" "Pánové, nešlo by to bez té policie?"

Podobné prezentace


Reklamy Google