Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INFORMATIKA 8 WordArt - aplikace III2 – I8- 16. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INFORMATIKA 8 WordArt - aplikace III2 – I8- 16. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,"— Transkript prezentace:

1 INFORMATIKA 8 WordArt - aplikace III2 – I8- 16

2 ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive Praktikum z informatiky v 8. ročníku, oblast Informační a komunikační technologie. Doplněno o úkoly. Zaměřeno na práci s počítačem a využití informací z internetu. Materiál lze využít pro společnou práci ve třídě pomocí dataprojektoru nebo na interaktivní tabuli.

3 Co je a k čemu složí WordArt ? Objekt WordArt je zdobený text, který můžete přidat do dokumentu. Změny objektu WordArt, jako je velikost písma a barva textu, je možné provést pomocí možností nástrojů kreslení, které jsou automaticky k dispozici po vložení nebo výběru objektu WordArt v dokumentu.

4 Postup vložení WordArtu: 1.Klikněte v dokumentu na místo, kam chcete vložit zdobený text. 2.Na kartě Vložení klikněte ve skupině Text na možnost WordArt. 3.Klikněte na libovolný styl objektu WordArt a začněte psát.

5 Galerie stylů WordArt :

6 Úkol : Napiš pomocí aplikace WordArt své jméno a příjmení.

7 Zdroje obrázků: http://www.homeandlearn.co.uk/mw/images/wordArtDB.jpg


Stáhnout ppt "INFORMATIKA 8 WordArt - aplikace III2 – I8- 16. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,"

Podobné prezentace


Reklamy Google