Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INFORMATIKA 8 Windows 7 III2 – I8- 10. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INFORMATIKA 8 Windows 7 III2 – I8- 10. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive."— Transkript prezentace:

1 INFORMATIKA 8 Windows 7 III2 – I8- 10

2 ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive Praktikum z informatiky v 8. ročníku, oblast Informační a komunikační technologie. Doplněno o úkoly. Zaměřeno na práci s počítačem a využití informací z internetu. Materiál lze využít pro společnou práci ve třídě pomocí dataprojektoru nebo na interaktivní tabuli.

3 Nový Windows 7 Nový operační systém od Microsoftu s označením Windows 7 navazuje na předchozí verzi Vista. Ta byla dlouho očekávaná, nicméně premiéra tohoto systému se Microsoftu příliš nezdařila. Zpočátku nedoladěný systém, ve kterém chybělo mnoho ze slibovaných inovací, nezískal dobrou pověst a přestože je to v jádru kvalitní a moderní systém, ve srovnání s předchozí verzí Windows XP nebyl příliš úspěšný. Windows 7 mají daleko slibnější budoucnost než Visty. První reakce odborné veřejnosti jsou převážně kladné, také reakce běžných uživatelů na uvolněné testovací verze byly velmi dobré.

4 Rozhraní uživatele ve Windows 7

5 Zdroje obrázků: http://zive.v.mfstatic.cz/GetThumbNail.aspx?id_file=181051565&width=350&hei ght=219&q=100


Stáhnout ppt "INFORMATIKA 8 Windows 7 III2 – I8- 10. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive."

Podobné prezentace


Reklamy Google