Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INFORMATIKA 9 Vypalování disků III2 – I9- 11. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INFORMATIKA 9 Vypalování disků III2 – I9- 11. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,"— Transkript prezentace:

1 INFORMATIKA 9 Vypalování disků III2 – I9- 11

2 ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive Praktikum z informatiky v 9. ročníku, oblast Informační a komunikační technologie. Doplněno o úkoly. Zaměřeno na práci s počítačem a využití informací z internetu. Materiál lze využít pro společnou práci ve třídě pomocí dataprojektoru nebo na interaktivní tabuli.

3 Vypalování disků Vypalování dat je jednoduché, přesto mnoho lidí dosud nemělo odvahu ho vyzkoušet. Celý proces je až překvapivě snadný. Už nemusíte žádat o pomoc jiné… Stačí vhodný program.

4 1. Vypalovací program (název vpravo)

5 2. Vložit disk (CD, DVD) a spustit vypalovací program

6 3. Dokončení – program přímo navádí, co kdy udělat

7 Zdroje obrázků: http://www.stahuj.centrum.cz/direct/iR/magazin/8112/uvod--c460xc331.png http://www.stahuj.centrum.cz/direct/iR/magazin/8112/vypalovani--c460xc331.png http://www.stahuj.centrum.cz/direct/iR/magazin/8112/mazani--c460xc331.png


Stáhnout ppt "INFORMATIKA 9 Vypalování disků III2 – I9- 11. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,"

Podobné prezentace


Reklamy Google