Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VOŠL a SLŠ Bedřicha Schwarzenberga Písek, Lesnická 55 Aktivity (zkušenosti) v oblasti EVVO.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VOŠL a SLŠ Bedřicha Schwarzenberga Písek, Lesnická 55 Aktivity (zkušenosti) v oblasti EVVO."— Transkript prezentace:

1 VOŠL a SLŠ Bedřicha Schwarzenberga Písek, Lesnická 55 Aktivity (zkušenosti) v oblasti EVVO

2 Dne 1.6. 2009 proběhl „Den dětí“ u VLS, divize Horní Planá – rybník Olšina. Předvedené aktivity z oblasti EVVO a také Lesní pedagogiky, včetně ukázek myslivecké hudby vzbudily velký ohlas a zájem dětí i pedagogů.

3

4

5 Dne 17.6. 2009 proběhl velmi úspěšně „Den dětí s LČR“ v Hluboké nad Vltavou. Největší zájem z předváděných ukázek v oblasti EVVO a Lesní pedagogiky byl u sokolnictví a myslivecké hudby.

6

7

8

9 Dne 5.10. 2009 jsem připravil pro žáky 4. ročníku EVVO exkurzi do podniku TERMIZO Liberec a.s. – spalovna odpadů, odborný program ekologické exkurze byl zaměřen na tématiku využití odpadů pro výrobu energií.

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19 Na den 22.10. 2009 jsem připravil spolu s paní Pavlou Machatou aktivity pro děti ZŠ v rámci „Dne stromů“, který se konal v Arboretu školy již potřetí. Výborně se zapojili žáci naší školy, kterým děkuji za vydatnou pomoc s průběhem oslav.

20

21

22

23 Škola získala z OPVK podporu pro projekt "Další zdělávání pedagogických pracovníků – ekologická výchova v praxi„. Projekt řeší aktuální potřeby pedagogických pracovníků ZŠ v Jihočeském kraji v oblasti environmentálního vzdělávání a výchovy - klíčovým a limitujícím problémem EVVO jsou nedostačující kompetence většiny pedagogických pracovníků ZŠ zejména po praktické stránce. V rámci projektu bude vytvořeno a akreditováno 9 nových vzdělávacích programů DVPP, následně proběhnou školení učitelů ZŠ v Jihočeském kraji. Učitelé si osvojí moderní metody aktivní výuky a zvýší si odborné kompetence v oblasti EVVO.


Stáhnout ppt "VOŠL a SLŠ Bedřicha Schwarzenberga Písek, Lesnická 55 Aktivity (zkušenosti) v oblasti EVVO."

Podobné prezentace


Reklamy Google