Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů"— Transkript prezentace:

1 Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
TJ Sokol Brankovice

2 1. Historie fotbalu v Brankovicích
2. Současnost fotbalového oddílu 3. Představení jednotlivých týmů 4. Budoucnost 5. Na Závěr

3 Z Historie Fotbalový oddíl Brankovice byl založen v roce 1940.
Po většinu své historie náš fotbalový oddíl hrával základní třídu. Mezi jeho první hráče a zakladatele patřili pan Kežlínek a pan Pilát (stále aktivní členové oddílu kopané). Pouze ve válečných letech se v Brankovicích hrála vyšší fotbalová třída.Vrcholem byl rok 1946 a 2007, kdy jsme hráli 1.B třídu. Tuto soutěž jsme bohužel opustili hned po prvním roce a opět jsme se vrátili k nižším fotbalovým soutěžím. V období 50. až 80. let jsme hráli se střídavými úspěchy třetí a čtvrtou třídu. Po většinu těchto fotbalových let bylo pouze mužstvo mužů. Od 70. let se začalo vychovávat i mužstvo žáků a dorostu. V těchto letech se podařilo vybudovat nové fotbalové hřiště a kabiny, které vydržely až do roku Od roku slouží nový fotbalový areál. V roce bylo založeno B mužstvo dospělých hrající základní-čtvrtou třídu.

4 OD počátků do současnosti

5 Současnost V dnešní době má fotbalový oddíl mužstva mládeže, a to přípravku, žáky. Dále máme dvě mužstva mužů - „A“ a „B“. Přípravka hraje základní skupinu s počtem 15 hráčů pohybující se v horní polovině tabulky. Žáci hráli 8 let krajskou soutěž, kde se většinou umisťovali v horní polovině tabulky, od letošní sezony hrají okresní soutěž. To je pro tak malou fotbalovou obec velký úspěch, který si mnozí z nás ani neuvědomují.

6 Představení jednotlivých týmů
Přípravka

7 Žáci

8 Mužstvo mužů B tým

9 Mužstvo mužů A tým

10 Budoucnost Dobudování víceúčelového sportovního areálu v Brankovicích
Rozvoj a podpora mládežnických kategorií fotbalistů Rozvoj spolupráce s obcí a sponzory.

11 závěrem Pokud Vás tato prezentace zaujala, neváhejte nás kontaktovat rádi s Vámi navážeme spolupráci při podpoře fotbalistů v obci Brankovice. Pro sponzory jsme schopni nabídnout sportovní areál k dispozici (k pořádaní různých sportovních aktivit pro Vaši firmu).


Stáhnout ppt "Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů"

Podobné prezentace


Reklamy Google