Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Půjčky,úvěry a hypotéky, bankovní-nebankovní Půjčíme všem. Pro každého se stálým příjmem zaměstnané,podnikatele,důchodce,rentistynebo, i bez prokazování.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Půjčky,úvěry a hypotéky, bankovní-nebankovní Půjčíme všem. Pro každého se stálým příjmem zaměstnané,podnikatele,důchodce,rentistynebo, i bez prokazování."— Transkript prezentace:

1 Půjčky,úvěry a hypotéky, bankovní-nebankovní Půjčíme všem. Pro každého se stálým příjmem zaměstnané,podnikatele,důchodce,rentistynebo, i bez prokazování příjmu na směnku do 100 000,-Kč,ESSOX půjčka do 250 000. V neomezené výši proti zástavě: proti zástavě: NEMOVITOSTI, BYTU, CHATY, POLE,LESŮ A POD. Klikni sem a pokračuj dále

2 HROZÍ VÁM EXEKUCE Stojí Vám exekutor za dveřmi Stojí Vám exekutor za dveřmi Potřebujete zastavit exekuci Potřebujete zastavit exekuci Potřebujete pomoc s jejím vyřešením Potřebujete pomoc s jejím vyřešením Nevíte si rady, co s tím Nevíte si rady, co s tím Oddlužíme-přeúvěrujeme až na 30 r. Oddlužíme-přeúvěrujeme až na 30 r. Jedině u nás najdete řešení! Jedině u nás najdete řešení!

3 Hypotéky,Amer.hypotéky výhodnější jako pronájem. Hotové peníze z bankovního sektoru i od soukromých investorů proti zástavě nemovitosti.

4 Půjčky na směnku!  Až do výše 100 tisíc Kč bez prokazování příjmu a bonity  Do neomezené výše oproti zástavě nemovitosti,bytu,lesů a polností.  Splatnost až 30 let

5 Pro zaměstnané důchodce a podnikatele se stálým příjmem. Rychlé peníze i do 24 hodin Rychlé peníze i do 24 hodin Stačí potvrzení o stálém příjmu Stačí potvrzení o stálém příjmu Trvalém bydlišti Trvalém bydlišti Vlastnit účet Vlastnit účet Ostatní nechte na nás Ostatní nechte na nás Napište si o DOTAZNÍK Napište si o DOTAZNÍK Obratem sdělíme, kolik půjčíme! Obratem sdělíme, kolik půjčíme!

6 Leasing na všechno. Leasing na veškeré stroje a zařízení, automobily a nemovitosti. Vše pro Vaše podnikání a domácnost. Spotřebitelské úvěry až do 500 000,- Kč. Když ne u nás, tak nikde!!!

7 Chcete nadstandardní příjmy? K tomu levné telefonování Dotace na kancelář Dotace na inzerci Pro aktivní os. automobil Startujeme NOVÝ PROJEKT v oblasti REALIT-NOVINKA 2008 Zavolejte, budete vítáni.

8 Půjčky,úvěry pro podnikatele Peníze proti daňovému přiznání Peníze proti daňovému přiznání Peníze proti prokázaným obratům Peníze proti prokázaným obratům Peníze proti zástavě nemovitého majetku Peníze proti zástavě nemovitého majetku Peníze i pro začínající podnikatele Peníze i pro začínající podnikatele Tel,739320185, Tel,739320185, E-mail : laron@fifejdy.cz E-mail : laron@fifejdy.cz


Stáhnout ppt "Půjčky,úvěry a hypotéky, bankovní-nebankovní Půjčíme všem. Pro každého se stálým příjmem zaměstnané,podnikatele,důchodce,rentistynebo, i bez prokazování."

Podobné prezentace


Reklamy Google