Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

FAKTURA "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková, Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na www.7zskolin.cz.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "FAKTURA "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková, Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na www.7zskolin.cz."— Transkript prezentace:

1 FAKTURA "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková, Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na Spolufinancované z ESF, akce EU peníze školám 1.4 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost"

2

3 Náležitosti a vyplnění faktury:
Označení: Faktura Dodavatel: název firmy, adresa , IČO, DIČ číslo účtu, kód banky Faktura: pořadové číslo faktury /variab.symbol/ 15/2012 Příjemce nebo odběratel: jméno, název firmy a adresa toho, komu je určena Datum vydání a datum splatnosti faktury /10-14 dnů od vydání/ Platební podmínky: způsob platby /převodem/ Částka , na kterou je faktura vystavena Běžný či elektronický podpis toho, kdo fakturu vystavil /jméno a příjmení, telefon/

4 Příklad :


Stáhnout ppt "FAKTURA "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková, Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na www.7zskolin.cz."

Podobné prezentace


Reklamy Google