Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kolovýprava 5 Vyhaslá legenda Beran'Son™. In their worlde riddlešcher!!! Kolovýprava pod projektovým – původním jménem: Za prezidentem se uskutečnila.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kolovýprava 5 Vyhaslá legenda Beran'Son™. In their worlde riddlešcher!!! Kolovýprava pod projektovým – původním jménem: Za prezidentem se uskutečnila."— Transkript prezentace:

1 Kolovýprava 5 Vyhaslá legenda Beran'Son™

2 In their worlde riddlešcher!!! Kolovýprava pod projektovým – původním jménem: Za prezidentem se uskutečnila 8.5.2014. Konala se na předem určeném místě na německé stezce. Hojnost byla opravdu velká v počtu hrdinů, jsme vyrovnali rekord a to 5 hrdinů jedné výpravy. Po drobnějších nešvarech jsme se poklidně sešli a Prasmon na nás PLATINUM ví proč seslal Chelsea. Prasmon v jeho démonické podobě V lidské podobě

3 Pod mostem Jeho vztek jsme jen o chloupek přežili a raději jsme se schovali pod mostem. Ten byl celkem bezpečný. V rámci zahřání jsme si pár krát vyběhli strmou stěnu mostu. Tom Bush. se chce, nechce při cestě dolů grapánek vymáz…

4 Ovce a beran Ryhlým průjebem Tuchlovicemi jsme se ocitli pod Etnou a potkali stádo nevinných ovcí. Poctivě jsme se s nimi seznámi, protože jsem Beran, tak jsme s nimi i trošku pokecal a rozjeli se směrem na Lány, tam jsme to krempili ihned pro první kešmaistereku. Tu jsme poctivě našel a nálada byla skvostná!

5 Kdo se vůbec účastnil??? Voyer Jarny BeranSon Pearlicz Hokinaullllt

6 First BS keš

7 2nd Kačule Druhá keš se nacházela v muzeu Tomáše G. Masardicka..

8 Pane prezidente, ústavní činiteli, píši vám dopis… V Lánech jsme potkali tohoto nejvýšše postaveného činitele ČR a bylo to setkání třetího druhu…

9 Narval Po perfektním obědu jsme se rychle a zběsile vrhli k Jarnoldově prarodičích, tam jsme vypili čaj, provokovali a společně si s nimi popovídali. Chvíli jsme tam pobili, nábytek poblili a vyrazli vstříc k další keši, tam jsme ovšem nedorazli protože….

10 … protože tomu s tim dálkáčem rupnul řemen. Budu citovat co na to řekl i hned Tom Bušta:,,tak ty už si nezajezdíš.“ Musím se přiznat,že takový výtlem jsem jen tak nedostal. Toma jsme doprovodili na náměstí, tam odsud si Voyera odvezli.

11 Stochov + keš Ve stochově jsme se posilnili a vyjeli do tuchlovic, tam jsme prubli jednu keš, kterou jsme minule nenašli… BeranSon ji ALE přelstil! =

12 !SHOCK! Museli jsme vidět onen majestát PRASMONOVU HOUBU. Ovšem v moment M jsme zjistili že na světě nežijí jen lidé, kteří nejsou ani z poloviny slušní jako mi. Někdo totiž onu velkolepost ukradl!

13 Finále Na konec jsme se zbytkem výpravy vydali přes kančí stezku, po ní se s námi rozdělil jarnold. Po cestě na sletiště se nám zjevil temný rytíř města Gotham. Na sletišti jsme se zdrcení spolu rozloučili a úspěšně zakončili kolovýpravu hodnocenou - 10/10 -.

14 AUTOR: BERANSON and největší frajeři


Stáhnout ppt "Kolovýprava 5 Vyhaslá legenda Beran'Son™. In their worlde riddlešcher!!! Kolovýprava pod projektovým – původním jménem: Za prezidentem se uskutečnila."

Podobné prezentace


Reklamy Google