Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

P RLOV Michaela Čížová. K DE SE NACHÁZÍME Půvabná valašská vesnice Prlov se nachází v severovýchodní části Vizovické vrchoviny.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "P RLOV Michaela Čížová. K DE SE NACHÁZÍME Půvabná valašská vesnice Prlov se nachází v severovýchodní části Vizovické vrchoviny."— Transkript prezentace:

1 P RLOV Michaela Čížová

2 K DE SE NACHÁZÍME Půvabná valašská vesnice Prlov se nachází v severovýchodní části Vizovické vrchoviny.

3 NĚCO O ZNAKU. V patě modrého štítu se dvěma přivrácenými orobinci jsou dvě vlnitá stříbrná břevna, na kterých plave kachna. Znak se může vztahovat k rybníku Neratov, který je přírodní památkou ČR

4 NĚCO Z HISTORIE v ranních hodinách obklíčilo Prlov zhruba 600 příslušníků Do odpoledních hodin vyslýchali občany v místním hostinci a poté se s vybranými osobami, se dopustily strašného nelidského činu.Celkem však v důsledku celé akce přišlo o život 23 osob

5 P RLOVSKÉ AKCE Pietní akt Sečení kosou Ovčácký den Memoriál Mikulášská nadílka Slet čarodějnic Dětský den

6 P RLOVSKÁ PŘÍRODA Chovný rybník na dolním konci údolí v nivě potoka trubiska. Je zde významná vodní a mokřadní společenstva s bohatým výskytem ohrožených druhů obojživelníků a bezobratlých. a Trubiska.

7 OBSAH Kde se nacházíme Něco o znaku Něco z historie Prlovské akce Prlovska příroda


Stáhnout ppt "P RLOV Michaela Čížová. K DE SE NACHÁZÍME Půvabná valašská vesnice Prlov se nachází v severovýchodní části Vizovické vrchoviny."

Podobné prezentace


Reklamy Google