Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vytvořil Nick Guláš a 9.A. Dne 20. června 2013 jsme navštívili grafické studio RUDI, které se nachází v našem městě. Cílem naší exkurze bylo zjisti, jakým.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vytvořil Nick Guláš a 9.A. Dne 20. června 2013 jsme navštívili grafické studio RUDI, které se nachází v našem městě. Cílem naší exkurze bylo zjisti, jakým."— Transkript prezentace:

1 Vytvořil Nick Guláš a 9.A

2 Dne 20. června 2013 jsme navštívili grafické studio RUDI, které se nachází v našem městě. Cílem naší exkurze bylo zjisti, jakým způsobem se tisknou velké plakáty, reklamní plochy, ale i vizitky a noviny.

3 Firma RUDI sídlí v několika budovách. Jako první jsme navštívili místnost určenou pro maloformátový tisk. Tiskárny zde byly dlouhé několik metrů a dokázaly chrlit obrovské množství dokumentů.

4 Měli jsem i možnost vidět úpravu velkoplošného reklamního materiálu.

5 V další budově jsme byli seznámeni s technologií ofsetového tisku a jeho využití v praxi. Nechyběla samozřejmě i konkrétní ukázka tisku.

6 Konec


Stáhnout ppt "Vytvořil Nick Guláš a 9.A. Dne 20. června 2013 jsme navštívili grafické studio RUDI, které se nachází v našem městě. Cílem naší exkurze bylo zjisti, jakým."

Podobné prezentace


Reklamy Google