Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta."— Transkript prezentace:

1 Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta

2 Posílání velkého množství fotografií přes internet 1) Ulož to – na tyto internetové stránky lze nahrát po registraci fotografie, které si může člověk u jiného počítače stáhnout do svého.

3 Posílání velkého množství fotografií přes internet 2) Úschovna nabízí snadný způsob zaslání Vašich dat, a to až do velikosti 300 MB úplně zdarma! Stačí zde Vaši zásilku uložit a Vámi zadaní adresáti obdrží e-mail s návodem, jak si ji po dobu 14ti dnů mohou až 30x stáhnout. Data zaslaná přes Úschovnu jsou doručena rychle, bezpečně a diskrétně pouze těm, které si zvolíte.

4 Posílání velkého množství fotografií přes internet 3) Letecké pošta - Můžete umístit velký soubor a na tento soubor poslat odkaz emailem, je český server letecká pošta. Na server jednoduše vyberete soubor, který chcete nahrát. Po nahrání se vygeneruje odkaz, který na tento soubor směřuje. K dispozici je poté 19 dní, než budou data automaticky smazána.

5 Zálohování fotografií na internetu 1)Rajče.net – Na tuto internetovou stránku lze po registraci ukládat velké množství fotografií, které jsou buď soukromé nebo volně přístupné.

6 Zálohování fotografií na internetu 2) Dropbox - Uložiště dropbox neslouží přímo k anonymnímu nahrávaní souborů, ale jako digitální úschovna pro vaše data. Umožnuje při vytvoření účtu využívat určitý prostor zdarma a pomocí aplikací v počítači, nebo například v chytrých telefonech, synchronizovat a ukládat do uložiště vaše data. Pomocí webového portálu pak tyto data můžete nasdílet a poskytnout je tak ostatním.

7 Zálohování fotografií na internetu 3) Flickr – anglické stránky pro zálohování fotografií. https://www.flickr.com/


Stáhnout ppt "Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta."

Podobné prezentace


Reklamy Google