Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vytvoření nového účtu na Gmail. Odeslání e-mailu na konkrétní emailovou adresu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vytvoření nového účtu na Gmail. Odeslání e-mailu na konkrétní emailovou adresu."— Transkript prezentace:

1

2 Vytvoření nového účtu na Gmail. Odeslání e-mailu na konkrétní emailovou adresu.

3 Vytvoření nového účtu na Gmail.

4

5

6 Po odeslání potvrzujícího e-mailu, spustíme aplikaci KALENDÁŘ.

7 Soubor aplikace Flash je možné spustit pouze v případě, že je v počítači zaregistrován ovládací prvek Shockwave Flash Object.

8 Vytvoření a úprava kalendáře. Volba země, časového pásma. Vytvoření kalendáře. Vytvoření události + podrobnosti. Název kalendáře.

9

10 Vytvoření a úprava kalendáře. Nastavení sdílení. Adresa kalendáře. Přidání kalendáře přítele. Prohlídka a přidání zajímavých kalendářů. Moje kalendáře – nastavení.

11

12

13 Publikování kalendáře Přizpůsobení barvy, velikosti a dalších položek. Název. Zobrazené ovládací prvky. Výchozí zobrazení. Rozměry. První den v týdnu. Barva pozadí. Ohraničení. Volba zobrazených kalendářů. Aktualizace kódu HTML a vložení do webové stránky.

14

15 Publikování kalendáře Vlastní aplikace pro tvorbu webových stránek (např. vizuální freeware editory NVU, BlueVoda Website Builder, apod.). Použití připraveného kódu. Text kódu se nachází na konci prezentace. Text kódu zkopírovat a vložit do programu Poznámkový blok. Zkopírovat aktualizovaný kód kalendáře a vložit jej do poznámkového bloku na označené místo. NEBO

16 Publikování kalendáře Dále volba SOUBOR / ULOŽIT JAKO. Jako TYP SOUBORU zvolit VŠECHNY SOUBORY. Zapsat NÁZEV SOUBORU. Připsat tečku a koncovku HTM (HTML) – např. kalendář.htm. Zvolit vhodnou složku (plochu) a uložit. Prohlídka (kontrola) vytvořené webové stránky v prohlížeči. Nahrání webové stránky s kalendářem na internet, nebo odeslání e-mailem.

17 Kód pro vytvoření webové stránky k publikaci kalendáře <meta content="text/html; charset=windows-1250" http-equiv="content-type"> Kalendář <body style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(255, 255, 204);" alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099"> <big style="color: rgb(102, 51, 0); font-weight: bold;"> <span style="font-family: Palatino Linotype;">Kalendář AKTUALIZOVANÝ KÓD KALENDÁŘE VLOŽIT MÍSTO TOHOTO TEXTU


Stáhnout ppt "Vytvoření nového účtu na Gmail. Odeslání e-mailu na konkrétní emailovou adresu."

Podobné prezentace


Reklamy Google