Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy. 14.4.20151.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy. 14.4.20151."— Transkript prezentace:

1 Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy. 14.4.20151 ZŠ T. G. Masaryka, Jihlava – Kateřina Bělochová, Pudílová Šárka Školní dílo Práci nelze dále šířit, veřejně prezentovat, kopírovat ani jinak upravovat.

2 Obsah 1. Úvod 2. Jídelna 3. Tělocvična 4. Žáci 5. Škola a její učebny 6. Fotografie školy 7. Konec

3 Naše škola Vytvořila: Pudilová, Bělochová

4 Naše jídelna K dispozici máme jednu z nejmodernějších jídelen na Vysočině. Je zde 160 sedadel. Jídelna je laděna v barvách žluté, bílé a červené.

5 Naše tělocvična Naše tělocvična je dostatečně prostorná pro výuku a jiné akce. Tělocvična je dostatečně vybavena různými doplňky a jinými věcmi potřebnými k výuce.

6 Žáci Žáci na škole dělají různé projekty, výtvarné práce aj.

7 Škola a její učebny Naše škola je vybavená učebnami, které slouží k výuce. Např. učebna fyziky (i chemie) učebna výtvarné výchovy, angličtiny a další.

8 Fotografie školy

9 Konec To je konec prezentace o škole ZŠ T.G.M. Doufáme, že jste se při ní nenudili a že se vám aspoň trochu líbila. Případné dotazy na náš společný e-mail : jkcejle@centrum.cz jkcejle@centrum.cz Děkujeme za pozornost Bělochová, Pudilová


Stáhnout ppt "Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy. 14.4.20151."

Podobné prezentace


Reklamy Google