Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Adam Robenek. Lidé co vodu nemají Obrázky znečištěné vody Lidé co si vody neváží Lidé co v nouzi lidem pomáhají Zdroje Ponaučení.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Adam Robenek. Lidé co vodu nemají Obrázky znečištěné vody Lidé co si vody neváží Lidé co v nouzi lidem pomáhají Zdroje Ponaučení."— Transkript prezentace:

1 Adam Robenek

2

3 Lidé co vodu nemají Obrázky znečištěné vody Lidé co si vody neváží Lidé co v nouzi lidem pomáhají Zdroje Ponaučení

4 V Etiopii platí více ne ž kdekoli jinde, ž e voda znamená ž ivot. Tradi č n ě se zde pije voda z malých rybní č k ů, které zachycují deš ť ovou vodu. Pokud však dostate č n ě neprší, nádr ž ky vyschnou. Jedinými zdroji vody pak z ů stávají studny a prameny. Fronta u studn ě.

5 Afrika je na tom s vodou špatn ě. Není jí dost, dešt ě jsou dnes pravideln ě nepravidelné na to, aby se naplnily studny a zavla ž ila vyprahlá pole. Kv ů li velkým such ů m se č as od č asu neurodí v ů bec nic, a pak hrozí hladomor.

6

7 Lidé by se m ě li podívat na to, jestli náhodou nenechali pušt ě ný kohoutek v koupeln ě p ř ed tím, ne ž neodešli do práce nebo n ě kam neodjel…

8 UNICEF je hlavní sv ě tovou organizací, která se zabývá ochranou a zlepšováním ž ivotních podmínek d ě tí a podporou jejich všestranného rozvoje

9 Poseidon zkoumá vodu v Africe a všude po celém sv ě t ě. Bývá u všech nehodách týkající se vody.

10 Unicef.cz Google.cz Skutecnapomoc.cz

11 Prosím neplýtvejte a neznečišťujte vodu vodou. Uděláte tím radost sobě, své peněžence a taky této holčice. Děkuji za shlédnutí této prezentace…


Stáhnout ppt "Adam Robenek. Lidé co vodu nemají Obrázky znečištěné vody Lidé co si vody neváží Lidé co v nouzi lidem pomáhají Zdroje Ponaučení."

Podobné prezentace


Reklamy Google