Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Herní aplikace – Domácí rozpočet. Součást bloku „Finanční gramotnost“ Je zaměřena na ekonomiku domácnosti a hospodaření s financemi. V průběhu hry hráč.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Herní aplikace – Domácí rozpočet. Součást bloku „Finanční gramotnost“ Je zaměřena na ekonomiku domácnosti a hospodaření s financemi. V průběhu hry hráč."— Transkript prezentace:

1 Herní aplikace – Domácí rozpočet

2 Součást bloku „Finanční gramotnost“ Je zaměřena na ekonomiku domácnosti a hospodaření s financemi. V průběhu hry hráč čelí událostem, které ovlivní pozitivně nebo negativně stav jeho domácího rozpočtu a taktéž spokojenost postavy samotné.

3

4

5 V zásobníku celkem 21 událostí. Během hry se hráči vygeneruje 12 událostí (8 variantních a 4 nevariantní). Časový posun mezi událostmi je vždy 3 měsíce. Po ukončení hry se podle výsledku hospodaření zobrazí hráči závěrečné hodnocení:

6 Vyhodnocení hry Zůstatek vyšší než 5000 Kč – gratulace + dárek v podobě televize. Zůstatek v rozmezí +/- 5000 Kč – hráč žije od výplaty k výplatě a nenadálá situace ho vždy zaskočí. Je třeba se nad sebou zamyslet. Zůstatek na účtu nižší než 5000 Kč – nepřálo štěstí, nedaří se hráči přemýšlet dopředu a počítat s nečekanými událostmi.

7 Děkuji za pozornost.


Stáhnout ppt "Herní aplikace – Domácí rozpočet. Součást bloku „Finanční gramotnost“ Je zaměřena na ekonomiku domácnosti a hospodaření s financemi. V průběhu hry hráč."

Podobné prezentace


Reklamy Google