Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sněhové vločky k zemi se snáší, mráz si s okny pohrává

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sněhové vločky k zemi se snáší, mráz si s okny pohrává"— Transkript prezentace:

1 Sněhové vločky k zemi se snáší, mráz si s okny pohrává
Sněhové vločky k zemi se snáší, mráz si s okny pohrává. Chybí už jen pár stran v kalendáři, vánoční čas nastává

2 Stromek se těší na nový kabát do něhož se zahalí.
"Co bude pod ním?" To smíme hádat, než se dárky rozbalí. 

3 Krajina zahalila svou tvář do sněhových závějí
Krajina zahalila svou tvář do sněhových závějí. Ze stromečku line se zář a lidé se radují.   Když ne jindy, je teď chvíle jediná, kdy sejít se má celá rodina. Někdy to nejde, a pak stačí maličko - poslat milé vánoční přáníčko.

4

5 Oheň v krbu tiše praská, v našich srdcích klid a láska
Oheň v krbu tiše praská, v našich srdcích klid a láska. Z oblohy se sype sníh, vločky tančí v závějích...  Bílé sněhové království, ledové krystalky ve větvích stromů, poletující sněhové vločky, příroda ulehlá ke spánku, všude mír a klid ... zimní příroda je nádherná... 

6    Už nastal vánoční čas, kdy přejeme si navzájem ať si jako loni i letos zas vánoční pohodu dopřejem. Až zvoneček zazvoní, přijdou pak dárečky na řadu, jehličí k tomu zavoní a všichni budou mít sváteční náladu.

7 …vždy se těším na Vánoce, kdy si spolu připomeneme pár zážitků z dětství a zasměje- me se tomu, jak jsme spolu dováděly ve sněhových závějích, stavěli sněhuláka a koulovali se. …pak přišli domů, pověsili rukavičky na věšák a společně prožívali tu chvilku napětí, co asi letos najdeme pod stromečkem. …je fajn mít štědré Vánoce plné veselých vzpomínek, které spolu sdílíme… O Vánocích myslíme na ty, na kterých nám opravdu záleží. Jsou jako bílé vločky, snášející se na naši rozehřátou dlaň. I kdyby se nám nepovedlo všechny tyto vločky pochytat a pošeptat jim tiché vánoční přání na dlani, stále můžeme svá přání pošeptat do zimního vánku a ten je roznese do všech koutů k našim blízkým. 

8

9

10 Až koledy budou hrát, pověsíme pod strop jmelí,..
…políbím Tě a budu si přát, ať jsme spolu život celý…  V klidu si užijem vánoční chvíle… po Novém roce zas v plné síle vykročíme nanovo a v dobrém zdraví po celý rok snad budem se smát...bude nám veselo… 

11

12 Už nadešel nádherný vánoční čas a kouzlo Vánoc je všude kolem nás
Tak oslavte tento svátek spolu, bok po boku u štědrovečerního stolu! 

13

14 …příjemné prožití svátků vánočních a šťastný Nový rok…
Vám přeje Františka


Stáhnout ppt "Sněhové vločky k zemi se snáší, mráz si s okny pohrává"

Podobné prezentace


Reklamy Google