Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Uż jsi to slyšela? Blondýnka blondýnce- - Neslyšela. - Já slyšela, že jsi slyšela.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Uż jsi to slyšela? Blondýnka blondýnce- - Neslyšela. - Já slyšela, že jsi slyšela."— Transkript prezentace:

1

2 Uż jsi to slyšela? Blondýnka blondýnce- - Neslyšela. - Já slyšela, že jsi slyšela.

3 Blondýnka čte rubriku „opustili nás” a říká manželovi: - Píšou, že vymřela cełá ženská část rodiny. - Jak to ??? - Posłouchej: "Odešła naše manželka, matka, babička, sestra, teta, švagrová a tchýně".

4 Průvodčí ve vlaku se ptá blondýnky cestující se psem: - Zaplatila jste za toho psa? - Ale kdež! Dostala jsem ho k narozeninám...

5 Blondýnka sedí s kamarádkou doma když v tom zazvoní telefon. Chvíli poslouchá a po odložení sluchátka začne hystericky plakat. - Co se stalo?? – ptá se kamarádka. - Zemřel můj otec... - říká blondýnka. Po chvíli znovu zvoní telefon. Po hovoru se blondýnka opět rozpláče. - Volal můj bratr, jeho otec také zemřel...

6 - Proč blondýnka otvírá jogurt přímo v obchodě? - Protože na víčku je napsané „zde otevřít". - Proč blondýnka otvírá jogurt přímo v obchodě? - Protože na víčku je napsané „zde otevřít".

7 Brunetka říká blondýnce: - Byla jsem na těhotenských testech. Blondýnka: - A byly těžké otázky?

8 Spolucestující se ptá v autobusu blondýnky: „Prosím Vás, stojí to i ve Studené Vodě?” Blondýnka odpoví: „Jak komu, kačerovi možná!!”

9 Potkají se dvě blondýnky: - Slyšelas, opět zdražili benzín. Druhá jí odpoví: - E...mně to nevadí...já stejně vždy tankuju za 500,-..... Potkají se dvě blondýnky: - Slyšelas, opět zdražili benzín. Druhá jí odpoví: - E...mně to nevadí...já stejně vždy tankuju za 500,-.....

10 A druhá na to: - Jenom aby to nebylo třináctého! Potkají se dvě blondýnky a jedna říká: - Ty, poslouchej, víš že letos Silvestr vychází na pátek ?

11


Stáhnout ppt "Uż jsi to slyšela? Blondýnka blondýnce- - Neslyšela. - Já slyšela, že jsi slyšela."

Podobné prezentace


Reklamy Google