Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VY_32_INOVACE_In 6.,7.18 PowerPoint - Zásady pro zpracování počítačové prezentace Anotace: Žák se seznámí se zásadami zpracování počítačové prezentace.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VY_32_INOVACE_In 6.,7.18 PowerPoint - Zásady pro zpracování počítačové prezentace Anotace: Žák se seznámí se zásadami zpracování počítačové prezentace."— Transkript prezentace:

1 VY_32_INOVACE_In 6.,7.18 PowerPoint - Zásady pro zpracování počítačové prezentace Anotace: Žák se seznámí se zásadami zpracování počítačové prezentace v programu PowerPoint. Uvědomí si zásady tvorby, zpracování a prezentování. Vzdělávací oblast: Informatika Autor: Mgr. Robert Kecskés Jazyk: Český Očekávaný výstup: Ovládá práci s textovými i grafickými editory a využívá vhodných aplikací, uplatňuje základní estetická a typografická pravidla pro práci s textem. Druh učebního materiálu: Prezentace Cílová skupina: Žák Stupeň a typ vzdělávání: Druhý stupeň, základní škola Datum (období), ve kterém byl vzdělávací materiál vytvořen: Školní rok 2012-2013 Ročník, pro který je vzdělávací materiál určen: Sedmý ročník základní školy

2 Účel prezentace Člověk získává: 88 % informací o okolí zrakem 8 % sluchem 4 % ostatními smysly Předáváme prezentaci s důrazem na vizuální sdělení.

3 1. Výborné znalosti a přehled o prezentaci 2. Vybavení učebny Umístění plátna, projektoru Rozmístění židlí Osvětlení a zatemnění Příprava a vyzkoušení techniky 3. Přednes a kontakt s posluchači Zásady úspěšné prezentace

4 Skupinové Pomocí dataprojektoru Na obrazovce počítače, televizoru Na obrazovkách více počítačů Způsoby promítání Individuální (pro každého žáka u PC) více textu menší obrázky Musíme rozlišovat pro jakou skupinu bude prezentace určena.

5 1. Stručný text, velké písmo, v poznámkách se předpokládá komentář 2. Kontrastní barvy 3. Velké obrázky 4. Používat grafy, schémata, nákresy Prezentaci musí přečíst posluchači i z každého místa učebny. Zásady zpracování počítačové prezentace


Stáhnout ppt "VY_32_INOVACE_In 6.,7.18 PowerPoint - Zásady pro zpracování počítačové prezentace Anotace: Žák se seznámí se zásadami zpracování počítačové prezentace."

Podobné prezentace


Reklamy Google