Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Za léta, po které se chovu věnujeme, jsme vyzkoušeli různé druhy „rádoby“ superprémiových krmiv a potravinových doplňků, ale naše leonbergřice chtěla ještě.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Za léta, po které se chovu věnujeme, jsme vyzkoušeli různé druhy „rádoby“ superprémiových krmiv a potravinových doplňků, ale naše leonbergřice chtěla ještě."— Transkript prezentace:

1 Za léta, po které se chovu věnujeme, jsme vyzkoušeli různé druhy „rádoby“ superprémiových krmiv a potravinových doplňků, ale naše leonbergřice chtěla ještě něco víc a to aby jí krmení chutnalo! Avšak nikdy to nebylo to pravé….. U příležitosti mezinárodní výstavy jsme objevili nabídku krmiva PROFormance a rozhodli se vyzkoušet jej pro naše psy. Začali jsme krmit PROFormance Premium Adult. Hned tento první druh krmiva našim psům nejen očividně zachutnal, ale brzy jsme pozorovali i další příznivé účinky – psi byli energičtější a živější! Když jsme si pořídili nové štěně leonbergra a vyzkoušeli PROFormance Puppy Large Breed, od počátku bylo možné pozorovat jasnou změnu proti dřívějším krmivům, které jsme štěňatům dávali. Krmivo bylo s chutí přijímáno a srst byla výrazně lesklejší. Výhodou Puppy Large Breed je především jeho složení. Základem krmiva je jehněčí maso, dále pak kompletní doplňky stravy – vitamíny, stopové prvky, glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, vyvážený poměr vápníku : hořčíku : fostoru atd. ….. Protože naše psy máme rádi a záleží nám především na tom, aby se cítili dobře a dostávali vše, co potřebují, rozhodli jsme se krmit krmivem PROFormance do té doby, dokud bude miláčkům chutnat. Na základě pozitivních zkušeností doporučujeme všem ostatním chovatelům, aby krmivo vyzkoušeli a poté si udělali sami názor na jeho kvalitu a chutnost. Majitel: Jan Jůza Chovaná plemena: Leonberger Počet psů: 2 Adresa: Kozmice 65, 391 55 Chýnov Telefon: 608 283 621 Mailová adresa: juza.jan@centrum.cz Již několik let se zajímáme o chov psů velkých plemen. Díky klidné povaze a kladnému vztahu k rodině u nás zvítězilo plemeno leonberger. Jde o krásné, ale chovatelsky náročné plemeno, které vyžaduje v některých ohledech zvláštní péči. O naše miláčky se staráme tak, abychom zdůraznili všechny přednosti této rasy. Nejdůležitější součástí takové péče je bezpochyby správná volba krmiva, protože vhodná, cíleně zaměřená výživa je podmínkou ZDRAVÉHO VÝVOJE každého psa. Kozmice 9.3.2007 Jan Jůza

2 Za léta, po které se chovu věnujeme, jsme vyzkoušeli různé druhy „rádoby“ superprémiových krmiv a potravinových doplňků, ale naše leonbergřice chtěla ještě něco víc a to aby jí krmení chutnalo! Avšak nikdy to nebylo to pravé….. U příležitosti mezinárodní výstavy jsme objevili nabídku krmiva PROFormance a rozhodli se vyzkoušet jej pro naše psy. Začali jsme krmit PROFormance Premium Adult. Hned tento první druh krmiva našim psům nejen očividně zachutnal, ale brzy jsme pozorovali i další příznivé účinky – psi byli energičtější a živější! Když jsme si pořídili nové štěně leonbergra a vyzkoušeli PROFormance Puppy Large Breed, od počátku bylo možné pozorovat jasnou změnu proti dřívějším krmivům, které jsme štěňatům dávali. Krmivo bylo s chutí přijímáno a srst byla výrazně lesklejší. Výhodou Puppy Large Breed je především jeho složení. Základem krmiva je jehněčí maso, dále pak kompletní doplňky stravy – vitamíny, stopové prvky, glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, vyvážený poměr vápníku : hořčíku : fostoru atd. ….. Protože naše psy máme rádi a záleží nám především na tom, aby se cítili dobře a dostávali vše, co potřebují, rozhodli jsme se krmit krmivem PROFormance do té doby, dokud bude miláčkům chutnat. Na základě pozitivních zkušeností doporučujeme všem ostatním chovatelům, aby krmivo vyzkoušeli a poté si udělali sami názor na jeho kvalitu a chutnost. Majitel: Jan Jůza Chovaná plemena: Leonberger Počet psů: 2 Adresa: Kozmice 65, 391 55 Chýnov Telefon: 608 283 621 Mailová adresa: juza.jan@centrum.cz Již několik let se zajímáme o chov psů velkých plemen. Díky klidné povaze a kladnému vztahu k rodině u nás zvítězilo plemeno leonberger. Jde o krásné, ale chovatelsky náročné plemeno, které vyžaduje v některých ohledech zvláštní péči. O naše miláčky se staráme tak, abychom zdůraznili všechny přednosti této rasy. Nejdůležitější součástí takové péče je bezpochyby správná volba krmiva, protože vhodná, cíleně zaměřená výživa je podmínkou ZDRAVÉHO VÝVOJE každého psa. Kozmice 9.3.2007 Jan Jůza


Stáhnout ppt "Za léta, po které se chovu věnujeme, jsme vyzkoušeli různé druhy „rádoby“ superprémiových krmiv a potravinových doplňků, ale naše leonbergřice chtěla ještě."

Podobné prezentace


Reklamy Google