Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Www.akp.czKomplexní servis v postřikové technice. NAVIGACE G lobal P ositioning S ystem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Www.akp.czKomplexní servis v postřikové technice. NAVIGACE G lobal P ositioning S ystem."— Transkript prezentace:

1 www.akp.czKomplexní servis v postřikové technice. NAVIGACE G lobal P ositioning S ystem

2 www.akp.czKomplexní servis v postřikové technice. Global Positioning System, zkráceně GPS, je vojenský navigační družicový systém provozovaný Ministerstvem obrany Spojených států Amerických, který dokáže s několikametrovou přesností určit pozici kdekoliv na Zemi. Přesnost GPS lze ještě zvýšit až na přibližně 1 cm s použitím metod jako je Diferenciální GPS (DGPS).

3 www.akp.czKomplexní servis v postřikové technice. Skipper vybavený baterií až na 10 hodin bez napájení(v úsporném režimu)vybavený baterií až na 10 hodin bez napájení(v úsporném režimu) vodotěsný a odolný vůči otřesůmvodotěsný a odolný vůči otřesům vybavený pamětí, do které se během aplikace ukládají základní data, která lze dále zpracovat v PCvybavený pamětí, do které se během aplikace ukládají základní data, která lze dále zpracovat v PC propojením Skipperu s počítačem Bravo300S vznikne sestava automatického uzavírá/otevírá sekcí postřikovače v závislosti na jeho polozepropojením Skipperu s počítačem Bravo300S vznikne sestava automatického uzavírá/otevírá sekcí postřikovače v závislosti na jeho poloze

4 www.akp.czKomplexní servis v postřikové technice. velký 4“ barevný grafický display umožňující zobrazení 2D nebo 3Dvelký 4“ barevný grafický display umožňující zobrazení 2D nebo 3D integrovaný radiový modul W24 pro bezdrátovou komunikaciintegrovaný radiový modul W24 pro bezdrátovou komunikaci jednoduché ovládání, mnoho pracovními funkcí (výpočet plochy, průměrné hodnoty, návrat zpět na skončený bod,…)jednoduché ovládání, mnoho pracovními funkcí (výpočet plochy, průměrné hodnoty, návrat zpět na skončený bod,…)

5 www.akp.czKomplexní servis v postřikové technice. Všechny GPS navigace, využívají neplacené satelity (WAAS/EGNOS) obíhající kolem země. GPS satelity poskytují přesné údaje o poloze a uživatelskou mobilitu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

6 www.akp.czKomplexní servis v postřikové technice. Společnost AKP s r.o. je držitelem certifikátu ISO 9001


Stáhnout ppt "Www.akp.czKomplexní servis v postřikové technice. NAVIGACE G lobal P ositioning S ystem."

Podobné prezentace


Reklamy Google