Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Copyright © 2011, atlantis JT-B1. Copyright © 2011, atlantis Odolný tablet Toughpad JT-B1 se systémem Android 4.0 umožňuje pracovníkům v terénu pracovat.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Copyright © 2011, atlantis JT-B1. Copyright © 2011, atlantis Odolný tablet Toughpad JT-B1 se systémem Android 4.0 umožňuje pracovníkům v terénu pracovat."— Transkript prezentace:

1 Copyright © 2011, atlantis JT-B1

2 Copyright © 2011, atlantis Odolný tablet Toughpad JT-B1 se systémem Android 4.0 umožňuje pracovníkům v terénu pracovat kdekoli – efektivně, bezpečně a s využitím škálovatelných podnikových řešení, která splňují vysoké nároky podnikových procesů. Dotykový displej s podporou 4 dotykových bodů, vhodný pro použití v terénu, a operační systém Android 4.0 poskytují uživateli snadnost ovládání aplikací a pracovních postupů.

3 Copyright © 2011, atlantis VYSOKÁ ODOLNOST VYSOKÝ VÝKON VYSOKÝ JAS DISPLEJE VYSOKÁ MOBILITA VYSOKÁ VYUŽITELNOST Každý tablet řady JT-B1 musí projít sérií náročných testů, které dokonale prověří jeho fyzické vlastnosti tak, aby byl perfektně připraven pro využití v terénu. Mezi testy patří například test pádu z výšky 150cm a test ochrany proti vodě a prachu.

4 Copyright © 2011, atlantis VYSOKÁ ODOLNOST VYSOKÝ VÝKON VYSOKÝ JAS DISPLEJE VYSOKÁ MOBILITA VYSOKÁ VYUŽITELNOST Dvoujádrový procesor Marvell® a 1GB RAM zajišťují nejvyšší možný výkon zařízení v kombinaci s dlouhou výdrží na baterie.

5 Copyright © 2011, atlantis VYSOKÁ ODOLNOST VYSOKÝ VÝKON VYSOKÝ JAS DISPLEJE VYSOKÁ MOBILITA VYSOKÁ VYUŽITELNOST Protože v terénu je nutná rychlost a efektivita, je tablet JT-B1 vybaven dokonalým matným multidotykovým 7“ LCD displejem s vysokou svítivostí a rozlišením 1024x600 bodů. Matný displej s antireflexní vrstvou a digitizérem poskytuje výbornou čitelnost i na přímém slunečním světle

6 Copyright © 2011, atlantis VYSOKÁ ODOLNOST VYSOKÝ VÝKON VYSOKÝ JAS DISPLEJE VYSOKÁ MOBILITA VYSOKÁ VYUŽITELNOST Tablet vyniká velmi nízkou hmotností, pouze 545g. Se svými rozměry 221mm x 17,8mm x 130mm si snadno zvyknete na jeho perfektní přenosnost a objevíte moderní technologie v cela novém rozměru. Díky vyměnitelné baterii vydrží na jedno nabití až 8 hodin.

7 Copyright © 2011, atlantis VYSOKÁ ODOLNOST VYSOKÝ VÝKON VYSOKÝ JAS DISPLEJE VYSOKÁ MOBILITA VYSOKÁ VYUŽITELNOST Díky portům microUSB, a bezdrátovým jednotkám BlueTooth, Wi-Fi, NFC a UMTS se připojíte k internetu nebo k jinému zařízení opravdu kdekoli. Systém GPS zase zaznamená Vaši lokalitu a dovede Vás na určené místo. V tabletu najdete OS Android ve verzi 4.0. Díky tomu můžete jednoduše doinstalovat libovolné aplikace.

8 Copyright © 2011, atlantis Specifikace Android™ 4.0 7" kapacitní multidotykový displej pro 4 prsty Jas až 500 cd/m² s antireflexní vrstvou Dvoujádrový procesor Texas Instruments® 1,5 GHz Výdrž baterie až 8 hodin, vyměnitelná baterie 1,3 Mpx přední kamera a 13 Mpx zadní dokumentační kamera s přisvětlovací diodou Satelitní GPS a digitální kompas Odolnost proti otřesům, 150 cm* Odolnost vůči vodě a prachu (IP65)*


Stáhnout ppt "Copyright © 2011, atlantis JT-B1. Copyright © 2011, atlantis Odolný tablet Toughpad JT-B1 se systémem Android 4.0 umožňuje pracovníkům v terénu pracovat."

Podobné prezentace


Reklamy Google