Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Popis produktu: Perfektní kombinace rychlosti a kvality, nový 15,1 Mpix CMOS snímač a obrazový procesor DIGIC 4 v kombinaci s vysokou kvalitou fotografií.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Popis produktu: Perfektní kombinace rychlosti a kvality, nový 15,1 Mpix CMOS snímač a obrazový procesor DIGIC 4 v kombinaci s vysokou kvalitou fotografií."— Transkript prezentace:

1 Popis produktu: Perfektní kombinace rychlosti a kvality, nový 15,1 Mpix CMOS snímač a obrazový procesor DIGIC 4 v kombinaci s vysokou kvalitou fotografií i při vysokých citlivostech dělají z fotoaparátu Canon EOS 50D jedinečný fotoaparát, jehož kvalita nepřipouští žádné kompromisy.

2 Snímač fotoaparátu Canon EOS 50D vytváří vysoce detailní fotografie s minimálním množstvím šumu. Nová technologie při výrobě snímače dovoluje fotoaparátu dosáhnout jedinečné obrazové kvality napříč celým rozsahem citlivostí Perfektní pro sportovní snímky, snímky v přírodě a ostatní akční fotografie, Canon EOS 50D zachytí 6,3 fotografií za sekundu, počet fotografií, které je možno vyfotit v jedné sérii se vyšplhal na úctyhodných 90 snímků JPEG.

3 Obrazový procesor Digic 4 je právem považován za srdce fotoaparátu Canon EOS 50D. Digic 4 je zodpovědný za 14 bitové zpracování fotografií, které zaručí vynikající gradaci a přírodní vzhled barev. Je dost rychlý na to, aby stihl zpracovat 6,3 fotografií za sekundu a díky němu je také fotoaparát Canon EOS 50D schopný téměř okamžitě nastartovat a zaručí tak, že nepřijdete o žádnou fotografii.

4 Displej s úhlopříčkou 3'' je nyní daleko jemnější, než kdy dříve. Nabízí rozlišení 920000 obrazových bodů. Vysoký pozorovací úhel spolu s možností živého náhledu dělají z fotoaparátu Canon EOS 50D ideálního partnera pro fotografování z jakékoliv pozice

5 Pro lepší fotografování na špatně osvětlených místech nabízí Canon EOS 50D zcela nový, rozšířený rozsah citlivostí ISO, který otvírá fotografům zcela nový rozměr. Základní rozsah citlivostí končí na ISO 3200 a je rozšiřitelný až na neuvěřitelných ISO 12800.

6 Canon EOS 50D dostal do vínku také 9 ostřících bodů křížového typu, které se postarají o dokonalé zaostření i za špatných světelných podmínek. Ostřící body jsou rozmístěny tak, aby bylo možné komponovat i na body, které jsou daleko od středu Fotoaparát Canon EOS 50D byl vyroben pro každodenní používání za drsných podmínek, magnéziové tělo je proto vybaveno ochranou proti vlivům počasí, nabízí tak spolehlivost, kterou nic jiného nenahradí.

7 EOS integrovaný čistící systém Fotoaparát má vylepšené vlastnosti co se týče utěsnění proti prachu, uvnitř Canonu EOS 50D je low pass filtr, který se při každém zapnutí fotoaparátu otřese a zbaví Vás prachu, který při fotografování, nebo výměně objektivů ulpěl na snímači.

8 Příslušenství Canon EOS 50D je kompatibilní s více, než 60 EF a EF-S objektivy a se všemi blesky Speedlite. Batterygrip zůstává stejný, jako u předešlých typů tohoto fotoaparátu. Konektory pro spouště jsou také totožné, fotoaparát má nyní i HDMI konektor pro připojení ke kompatibilnímu zařízení. Přístroj má menu v češtině!

9 Běžná cena: 46990 Kč


Stáhnout ppt "Popis produktu: Perfektní kombinace rychlosti a kvality, nový 15,1 Mpix CMOS snímač a obrazový procesor DIGIC 4 v kombinaci s vysokou kvalitou fotografií."

Podobné prezentace


Reklamy Google