Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Profesionální monitory Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Profesionální monitory Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny."— Transkript prezentace:

1 profesionální monitory Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny.

2 profesionální monitory Tato technologie splňuje veškeré potřeby v oblasti velkoplošné projekce ve formátu videa nebo počítačových aplikací pro zobrazování zpráv, reklam a dalších propagačních a informačních spotů.

3 profesionální monitory HANTAREX v současné době nabízí tři různé typ modulů pro video stěny: LD 42 SL - modul pro video stěny sestavené z plazmových monitorů téměř bez mezerLD 42 SL LCD 40 NB SRLCD 40 NB SR - LCD monitory pro „bezešvé videowall“, modul pro video stěny z LCD monitorů v plném HD zobrazení s úzkými mezerami LCD 46 NB SRLCD 46 NB SR - modul pro video stěny z LCD monitorů v v plném HD zobrazení s úzkými mezerami - monitory s úzkými 15mm rámečky

4 profesionální monitory HLAVNÍ VLASTNOSTI Integrovaný splitter pro dělení obrazu Video stěny lze sestavit do různých i atypických tvarů, jako jsou bannery, panorama, věže, portrét, 4 / 3, 16 / 9, atd.

5 profesionální monitory * Snadná instalace a servisní přístup bez nutnosti reinstalace. * Video stěnu lze lineárně rozšířit o další moduly. * Velmi nízká spotřeba energie * „Neviditelné“ hranice * Instalační hloubka včetně držáku pouhých 9 cm * Jednoduchá správa díky systému řízení MSCS

6 profesionální monitory Monitory Hantarex pro veřejnou správu, komerční aplikace, reklamní spoty, dotykové reklamní touch screeny.

7 profesionální monitory V provedení řady RPC3 je k dispozici také optický dotykový displej - touch screen. Vlastnosti:  Kalibrace - pouze čtyři body  USB plug-and-play: jeden kabel pro napájení a komunikace  Orientace: na šířku nebo na výšku  Čiré sklo: maximální srozumitelnost  Lehký dotek: není třeba žádný tlak Jakýkoli dotyk: prstem, rukavicí nebo předmětem

8 profesionální monitory Vedle standardní verze je v nabídce speciální model s embedded PC Rack (RPC3), který obsahuje integrovanou Embedded PC (Mini ITX PC).


Stáhnout ppt "Profesionální monitory Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny."

Podobné prezentace


Reklamy Google