Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Moderní design kol a koloběžek s e-pohonem

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Moderní design kol a koloběžek s e-pohonem"— Transkript prezentace:

1 Moderní design kol a koloběžek s e-pohonem

2 Modelová řada EBIC přestavuje nejnovější trendy designu kol a koloběžek
s elektrickým pohonem. Modelová řada EBIC jsou především ekologické a moderní dopravní prostředky s jednoduchým ovládáním při jízdě, výbornými jízdními vlastnostmi a taktéž s nadstandardním vybavením a doplňky. Všechny modely vycházejí ze základního provedení modelu řady EBIC, ostatní modely jsou je varianty designu tohoto modelu. Modelová řada EBIC splňuje legislativní podmínky pro zařazení do kategorie jízdních kol s pomocným motorem dle EN15194+EMC a vyhlášky 341/2002 Sb. Ministerstva dopravy a spojů. Tudíž nevyžaduje žádné oprávnění k řízení tohoto dopravního prostředku a může jet s nimi osoba starší 15 let a osoby mladší 18 let musí jezdit jen s ochranou helmou.

3 Základní parametry Jmen.výkon motoru 250W/48V, bezkartáčový Baterie
48V/12Ah, bezúdržbové Max. rychlost 25 km/h Max. vzdálenost(plném nabití) 50-60km* Kola 16“(14“), hliníková Brzdy bubnové, vpředu i vzadu Pneu 16(14) x 2.15 Max.úhel stoupání 15% Max.hmotnost nákladu 95 kg Odpružení přední, zadní vzduchové,pružinové Nabíječka 220/120V Počet nabíjecích cyklů cyklů Doba nabíjení(při 80% DOD) 5-6 hod * max. vzdálenost je odvislá od profilu terénu při jízdě, vlastní hmotnosti jezdce, rychlosti a stáří baterií. Stáří bateri

4 Základní VYBAVENÍ Modelová řada kol EBIC má přednosti především v rozsahu vybavení každého modelu: Ergonomické tvary a úpravy pro delší jízdu Úložná plocha pro odpočinek noh Objemný přepravní koš na přední části kola Úložný prostor na vnitřním rámu kola Přídavná, bezpečnostní zadní sedačka, pro jízdu s další osobou Úsporné LED světlo pro jízdu ve dne i v noci Přední i zadní směrová ukazatele směru jízdy Ukazatel nabití/vybití baterie Stavitelné odpružení pro pohodlnou jízdu Vyjmutelná baterie s možností nabíjení přímo na kole Zvuková signalizace Nabíječka baterie - Sada 2klíčů ke všem zámkům kola Imobilizér a zvukový signalizace proti krádeži Zvýšený počet bezpečnostních bodů proti krádeži (zabezpečení předního kola, přídavný zámek na zadním kole) Cool design včetně zvýraznění designu detailů

5 Modelová řada kol EBIC je standardně poháněna elektromotorem
o jmenovitém výkonu 250W, který je umístěn na zadním kole. Baterie jsou v základním provedení 4 x 12V/12Ah, olověné, bezúdržbové, buď GEL nebo AGM. Na přání je možné dodat LIFEPO4. Celá sada baterií je snadno vyjmutelná pod sedadlem. Kola jsou z hliníkové slitiny s moderním opracováním. Kola mají masivní stojan na zadním kole k bezpečnému postavení kola proti možnému vyvrácení. Kola EBIC jsou zatím vyráběny v šesti trendových barevných kombinacích: zeleno-bílá žluto-bílá modro-bílá růžovo-bílá červeno-černá růžovo-černá Na požadavek je možné dodat i jiné kombinace barev.

6 MAIDOO I

7 MAIDOO II

8 BAIDOO

9 WOODOO I Tento model je certifikován dle platné EU legislativy.

10 WOODOO II Tento model je certifikován dle platné EU legislativy.

11 WOODOO III Tento model je certifikován dle platné legislativy EU.

12 Barevné PROVEDENÍ

13 Barevné PROVEDENÍ

14 Barevné PROVEDENÍ

15 Barevné PROVEDENÍ

16 Barevné PROVEDENÍ

17 Barevné PROVEDENÍ

18 Výhradní distributor modelové řady EBIC je:
BUROTIC s.r.o ICO: Táboritská 880/ DIČ: CZ Praha 3 Czech Republic Tel: Distribuční sklad: Burotic s.r.o. Švermova 1210 Hranice Czech republic Pro obchodní a dodací podmínky, další technické detaily kontaktujte přímo výhradního distributora.


Stáhnout ppt "Moderní design kol a koloběžek s e-pohonem"

Podobné prezentace


Reklamy Google