Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Až zazvoní zvone č ek rozsvítí se strome č ek, malý dárek rozbalte si a na všechny vzpome ň te si. Pak Vykro č te rovným krokem za tím š ť astným Novým.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Až zazvoní zvone č ek rozsvítí se strome č ek, malý dárek rozbalte si a na všechny vzpome ň te si. Pak Vykro č te rovným krokem za tím š ť astným Novým."— Transkript prezentace:

1 Až zazvoní zvone č ek rozsvítí se strome č ek, malý dárek rozbalte si a na všechny vzpome ň te si. Pak Vykro č te rovným krokem za tím š ť astným Novým rokem…. Pf 2015

2 Pod strome č ek balík zdraví, vzácný poklad, jak se praví, lásku, št ě stí, žádné hádky, spokojenost, hezké svátky, radost, úsp ě ch, pevný krok a pak š ť astný nový rok. Veselé Vánoce p ř eje …Jana

3 Vánoce se rychle blíži zapl ň te si rychle spíži. Prosinec se jen tak vle č e cukroví se v troub ě pe č e. Kokosky a rohlí č ky, pod strome č kem balí č ky. Venku zima jen to práši kapr chudák ten se smaží. Č ást rodinné posádky zhlíží p ě kné pohádky. Za nedlouho velký skok a je tady Nový rok.


Stáhnout ppt "Až zazvoní zvone č ek rozsvítí se strome č ek, malý dárek rozbalte si a na všechny vzpome ň te si. Pak Vykro č te rovným krokem za tím š ť astným Novým."

Podobné prezentace


Reklamy Google