Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby { Vánoce nám opravdu klepou na dve ř e, všichni si p ř ejí to nejlepší a na stránkách „Vyso č anští,“

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby { Vánoce nám opravdu klepou na dve ř e, všichni si p ř ejí to nejlepší a na stránkách „Vyso č anští,“"— Transkript prezentace:

1

2 Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby

3

4 { Vánoce nám opravdu klepou na dve ř e, všichni si p ř ejí to nejlepší a na stránkách „Vyso č anští,“ je p ř inejmenším smutno. Všeznalí, suverení, pisatelé, ateista, lojza, molenburá č ek, Arabela, Profesor, Budí č ek, Ov č an, Hliník, houskomil, krocan, kanál, Bubla, Č moudík, zv ě davec, ob č an piva ř, ř ezník, kibic, konzument a další zajímaví ob č ané, se nezmohli na n ě jaké alespo ň malé p ř ání č ko k vánoc ů m a novému roku. Tak jsem si dovolil jedno p ř ipojit. Abych nešel s prázdnou, tak jsem pod strome č ek výše uvedeným pisatel ů m p ř inesl malý dáre č ek. V ěř ím, že by se mnohým mohl moc hodit.

5 Přeji všem vánoce veselé, plné lásky a porozumění, ať vás vánoce zahřejí, jsou plné radosti a spokojenosti. V novém roce všechno dobré, hodně zdraví, vzácný poklad, jak se praví, také štěstí, ať vás láska hřeje, to vám z upřímného srdce přeje Antonín.

6

7

8 Předvánoční Vysočany, letos není tak krásný vánoční čas.

9


Stáhnout ppt "Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby { Vánoce nám opravdu klepou na dve ř e, všichni si p ř ejí to nejlepší a na stránkách „Vyso č anští,“"

Podobné prezentace


Reklamy Google