Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Naše poslání a hodnoty pomáhají lidem a firmám na celém světě, aby mohli plně rozvinout svůj potenciál. Považujeme jej za slib zákazníkům. Snažíme se.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Naše poslání a hodnoty pomáhají lidem a firmám na celém světě, aby mohli plně rozvinout svůj potenciál. Považujeme jej za slib zákazníkům. Snažíme se."— Transkript prezentace:

1

2  Naše poslání a hodnoty pomáhají lidem a firmám na celém světě, aby mohli plně rozvinout svůj potenciál. Považujeme jej za slib zákazníkům. Snažíme se dostát tomuto slibu tím, že vytváříme technologie dostupné pro každého – všechny věkové kategorie a schopnosti. Microsoft je lídr v oblasti inovací a ve vytváření produktů, které jsou bezpečné a jednoduché k užívání.

3  Technologická společnost s vysokým kulturním zázemím.  Zdůrazňuje dostupnost svých produktů „pro všechny“ (věkové kategorie, schopnosti).  Užitek = zvýšení vašeho potenciálu.  Kvalita produktů – bezpečné, jednoduché užívání.  Lídr v inovacích (sebekoncepce).

4  Orientace poslání na:  Produkty  Zákazníky  Technologii  Inovace

5  Pro:  Motivace (pomáhat rozvinout potenciál)  Specifikace (bezpečné, jednoduché k užívání)  ?:  Tržní orientace (technologie)  Realizovatelnost (pro všechny?)  Proti:  Není definován vztah k zaměstnancům


Stáhnout ppt " Naše poslání a hodnoty pomáhají lidem a firmám na celém světě, aby mohli plně rozvinout svůj potenciál. Považujeme jej za slib zákazníkům. Snažíme se."

Podobné prezentace


Reklamy Google