Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Modeling versus Miss World

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Modeling versus Miss World"— Transkript prezentace:

1 Modeling versus Miss World
Proč je Taťána Kuchařová nejkrásnější žena planety Země Hudba: Paris Hilton

2 Říká se, že Francouzky jsou elegantní, Angličanky příliš chladné a upjaté, Američanky obézní, Němky nepříliš hezké, Italky se sice dobře oblékají, ale jsou hrubé a mají krátké nohy, Polky jsou hezké a pěkně upravené a Češky? Češky jsou nejkrásnější…

3 Francie Přestože na španělských a milánských dnech módy měly zakázány vstup příliš vyhublé modelky, v Paříži tomu bylo právě naopak. Asi největší extrémy byly viděny na přehlídce módního domu Guy Laroche.

4 Francouzský modeling

5 Mentální anorexie Jedna se o psychogenní poruchu postoje k jídlu a porušené vnímání vlastního těla, které se projevuje výrazným odmítáním potravy. Nejčastěji postihuje mladé ženy a dívky mezi 13. a 25. rokem života. Vyskytuje se prakticky ve všech hospodářsky vyspělých zemích a značný vliv na její vznik mají média - módní časopisy a filmy, které předkládají jako ideál extrémně štíhlé až vyzáblé ženy. Příznaky : Velký pokles hmotnosti (min % ideální nebo původní hmotnosti) v době, kdy pacientka nemá nadváhu, stále přítomný strach z obezity. Řada žen dosáhne hmotnosti kg, a stále maji snahu hubnout Výrazné omezení příjmu potravy, nedostatečné množství přijímané energie, vynechávání hlavních jídel, stálá péče o energetickou hodnotu konzumovaných potravin, striktní výběr potravin nízkoenergetických (zelenina, ovoce), snaha o naprosté vyloučení tuku. Zcela paradoxně se anorektičky často velmi zajímají o vaření

6

7 Mentální anorexie Používání projímadel a diuretik (látek vyvolávajících nadměrné močení). Tyto látky při neodborném používání mohou vést k narušení rovnováhy tělesného pH a hladin některých minerálů Zástava menstruačního cyklu, pokles či ztráta libida Zácpa, zpomalení srdečního rytmu, nízký krevní tlak, snížení tělesné teploty Extrémně vysoká aktivita - zejména fyzická, sklon k extrémně častému a velmi intenzivnímu cvičení Léčba: Jedná se o velmi závažné a život ohrožující onemocnění. Nemalé množství anorektiček na tuto chorobu umírá. Léčba je velmi obtížná a patří vždy do rukou odborníků - psychoterapeutů, psychologů a psychiatrů. Vždy je nutné odhalit skutečnou příčinu vzniku této nemoci (častá přítomnost potíží v rodině či partnerském soužití), změnit postoj k vlastní osobě a k jídlu, zvýšit sebevědomí, které bývá velmi nízké, ačkoli se většinou jedná o inteligentní ženy či dívky.

8

9 Miss World 2006 Taťána Kuchařová

10 Sex-bomb Taťána

11 Svůdná

12 Hravá

13 Romantická

14 Vznešená

15 Soucitná

16 Milující

17 A ne ať to doma vypadá takto!!!!:
Pánové, Věnujte se svým českým manželkám, Protože jsou nej, Perte jim, žehlete, uklízejte, luxujte, vařte, Živte je, milujte je, Protože lepší už nenajdete! A ne ať to doma vypadá takto!!!!:

18

19 S přáním klidu a dobré chuti k jídlu Vás zdravím


Stáhnout ppt "Modeling versus Miss World"

Podobné prezentace


Reklamy Google