Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem 18.10. 2008 sobota 17:00 – 21:00.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem 18.10. 2008 sobota 17:00 – 21:00."— Transkript prezentace:

1 Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem 18.10. 2008 sobota 17:00 – 21:00

2 O projektu Cesta do Sluneční zahrady je charitativní večer, v němž budou děti s handicapem soutěžit o nejhezčí výrobek. Akce se uskuteční 18.10. 2008 ve sportovním areálu Erpet v Praze 5, Strakonická 2860/4. Akce proběhne za účasti známých i neznámých osobností. Nesoutěžící děti se účastní módní a účesové přehlídky společně s dětmi handicapovanými.

3 Cíl projektu Cílem tohoto projektu je spojit světy zdravých a handicapovaných dětí netradiční formou spojení přehlídky a soutěže o nejhezčí výrobek vlastní tvorby. Finanční příspěvky od sponzorů a výtěžek ze vstupného budou použity na výstavbu chráněného bydlení pro děti ze Sluneční zahrady. Tato akce by měla přispět k zlepšení životních podmínek a pomoci těm, kteří to nejvíce potřebují.

4 Sluneční zahrada o.s. Občanské sdružení Sluneční Zahrada vzniklo v roce 1998. Založili jej rodiče, jejichž děti jsou nebo byly klienty Integračního centra Zahrada - denního stacionáře pro děti s kombinovaným postižením. Prvotní myšlenkou byla vzájemná podpora rodin s dětmi s kombinovaným postižením, které díky své "výjimečnosti" trpí určitou izolací. Proto se také hlavním krédem stala integrace těchto rodin a jejich handicapovaných dětí do "normální" společnosti.

5 Program akce Představení dětské tvorby ( obrázky, keramika atp.) Dětská účesová přehlídka Ukázka latinsko - amerických tanců Módní přehlídka Vyhlášení vítězů - dětská tvorba 2008. Dražba Golfová exhibice Dětské disko Vyhlášení nejlepšího tanečníka Předání sponzorského daru Závěrečné překvapení

6 Mediální partneři

7 Mediální komunikace

8 Nabídka spolupráce Partnerům, kteří se rozhodnou podpořit tuto akci Partnerům, kteří se rozhodnou podpořit tuto akci nabízíme následující možnosti prezentace: nabízíme následující možnosti prezentace: Loga partnerů v místě konání akce Loga partnerů v místě konání akce Reklamní banery v místě konání akce Reklamní banery v místě konání akce Loga partnera na plakátech a letácích Loga partnera na plakátech a letácích Loga partnerů na reklamních spotech a internetu Loga partnerů na reklamních spotech a internetu (na webových stránkách Sluneční Zahrada o.s.) (na webových stránkách Sluneční Zahrada o.s.) Možnost prezentace partnerů v místě konání Možnost prezentace partnerů v místě konání akce, vlastní popagační materiál akce, vlastní popagační materiál popříp. další dohody partnerů se Sluneční Zahradou popříp. další dohody partnerů se Sluneční Zahradou o možnostech prezentace či propagace o možnostech prezentace či propagace

9 Plnění Generální partner akce Erpet Group a.s. Erpet Group a.s. Hlavní partner akce – loga partnerů v místě konání akce – reklamní banery v místě konání akce – další možnosti prezentace, propagace Partner akce Partner akce – loga partnerů v místě konání akce – možnost prezentace partnerů v místě konání akce (vlastní propagační materiál)

10 Finanční plnění Generální partner Hlavní partner Partner akce

11 Kontakty Lia Beguivinová tel: 733 154 184 tel: 733 154 184 frisage@centrum.cz frisage@centrum.czfrisage@centrum.cz Miloš Karas občanské sdružení Sluneční Zahrada U zásobní zahrady 8 130 00 Praha 3 tel: 602 132 353 info@slunecnizahrada.cz www.slunecnizahrada.cz info@slunecnizahrada.cz www.slunecnizahrada.cz info@slunecnizahrada.cz www.slunecnizahrada.cz Jan Eibich občanské sdružení Sluneční Zahrada tel: 724 319 798 eibich@meyra.cz eibich@meyra.cz Martin Šmíd Ovčí hájek 32 Praha 5 - Nové Butovice 150 00 tel:774 170 259 frisage@centrum.cz frisage@centrum.cz

12 Děkujeme za podporu


Stáhnout ppt "Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem 18.10. 2008 sobota 17:00 – 21:00."

Podobné prezentace


Reklamy Google