Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projekt sbírání tonerů SBIREJTONER.CZ. Organizátor projektu SBIREJTONER.CZ Firma OTTO Office (CZ) s.r.o. Zásilková firma specializující se na prodej kancelářských.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projekt sbírání tonerů SBIREJTONER.CZ. Organizátor projektu SBIREJTONER.CZ Firma OTTO Office (CZ) s.r.o. Zásilková firma specializující se na prodej kancelářských."— Transkript prezentace:

1 Projekt sbírání tonerů SBIREJTONER.CZ

2 Organizátor projektu SBIREJTONER.CZ Firma OTTO Office (CZ) s.r.o. Zásilková firma specializující se na prodej kancelářských potřeb jiným firmám (2 mil. katalogů ročně) V ČR od roku 2004 Sídlo a sklady v Pardubicích Ve spolupráci s: KMP (firma vyrábějící a renovující tonery) Záštitu nad tímto projektem převzala senátorka Miluše Horská.

3 Cíl projektu Propojení ekologie a charity Roční prodej tonerových a inkoustových kazet v ČR = 3,1 mil. kusů Jen 35% je renovováno V ČR ročně skončí na skládkách 2 mil. kusů! 1. Přesvědčit co nejvíce firem v ČR, aby místo do koše házely použité tonery do sběrných boxů firmy OTTO Office 2. Posbírané tonery v rámci jednotlivých krajů předat na renovaci a všechny získané peníze darovat vybranému speciálnímu ústavu v daném kraji.

4 Stručná charakteristika projektu 3. sběrný rok – listopad 2010 až říjen 2011 V každém kraji je předem vybrán jeden „charitativní cíl“ (dětský domov, ústav pro děti, škola pro postižené děti…) Jsou osloveny firmy, instituce, živnostníci v ČR a SR, aby se zapojili do projektu sběru tonerů a přispěli tím na „charitativní cíl“ ve svém kraji. Průběh informační kampaně o projektu SBITEJTONER.CZ:  Stránky o projektu v katalozích firmy OTTO Office  Newsletter  Prostřednictvím speciálních webových stránek projektu SBIREJTONER.CZ  Prostřednictvím partnerů projektu a mediálních partnerů  Samotné charitativní cíle mohou oslovit své „partnery“, sponzory, spřízněné firmy… Sběrači se mohou nahlásit na speciálních bezplatných tel. a fax. linkách a na internetu Každému „sběrači“ bude do 24 hodin od nahlášení se do projektu doručen sběrný box Plné sběrné boxy jsou vyzvedávány, obsah je roztříděn, poškozené a nevhodné tonery jsou ekologicky zlikvidovány, zbytek je renovován Pravidelně jsou zveřejňovány informace ohledně nasbíraných částek Vyhodnocení a předání finančních částek - listopad/prosinec 2011 Částka za tonery vhodné k renovaci, které byly v průběhu roku v daném kraji posbírány budou připsány přímo na konto vybraného „charitativního cíle“ v daném regionu


Stáhnout ppt "Projekt sbírání tonerů SBIREJTONER.CZ. Organizátor projektu SBIREJTONER.CZ Firma OTTO Office (CZ) s.r.o. Zásilková firma specializující se na prodej kancelářských."

Podobné prezentace


Reklamy Google