Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník 7.1. 2015.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník 7.1. 2015."— Transkript prezentace:

1 Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník 7.1. 2015

2 Základní informace Hlavní město: Ankara Počet obyvatel: 74 724 269 Rozloha: 780 580 km² Jazyk: turečtina

3 Naše cesta Z Brna do Vídně je to asi hodina a půl cesty autem. Letiště je ohromně veliké asi 3x větší než brněnská Olympie. Na letišti musíme být o 2 hodiny dříve, abychom se stihli odbavit a třeba si projít i nějaké ty obchůdky. Po nebi jsme se proletěli letadlem typu AirBus se společností Austrian..

4 Po 2 hodinách cesty letadlem jsme se konečně dostali na turecké letiště v Antalyi, kde na nás čekal předem objednaný transport, který nás odvezl rovnou do hotelu Riu Kaya Belek.

5 Hotel Riu Kaya Jelikož jsme tam byli s babičkou i s dědečkem tak jsme museli mít objednané 2 pokoje, které byli vybaveny koupelnou, televizí, sedačkou, mini barem a 3 postelemi. Každý pokoj měl taky svůj vlastní balkón takže jsme měli krásný výhled na moře a celý areál. Mně se nejvíc líbili snídaně, obědy a večeře, protože jsme si mohli vzít úplně cokoliv na co jsme měli zrovna chuť. Bylo toho opravdu hodně a nevěděl jsem co sníst dřív. Nejoblíbenější byla zmrzlina.

6

7 Program Do Turecka jsme jeli hlavně kvůli golfu, který jsme doplnili koupáním v moři a výletem. Na hřiště chodila jenom Kája, mamka a taťka a já jsme se s babičkou a dědou věnoval moři. Jeden den jsem dokonce jel na vodním skútru, byl to super zážitek. Nejvíce se mi líbilo popíjení mého oblíbeného koktejlu Copacabana, který jsem pil každý den několikrát.

8 Golfové hřiště

9 Kolem celého hotelu bylo několik tenisových kurtů, kde se zrovna odehrávali profesionální turnaje a potkali jsme tam i české tenisty a tenistky. Jeden den jsme jeli na výlet do Antalye, kde jsme navštívili aquarium s největším podmořským tunelem na světě.

10 Cesta zpět Z pokoje jsme museli odejít do 10:00 hodin, takže jsme si všechny věci odnesli do zavazadlové místnosti a nechali je tam do té doby než pro nás opět přijel transport a odvezl nás na letiště. Letadlo odlétalo v 16:00 hodin takže jsme už kolem 20:00 hodiny byli doma. Celou dovolenou jsme si hrozně užil a rád bych tam jel znovu.

11 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník 7.1. 2015."

Podobné prezentace


Reklamy Google