Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy."— Transkript prezentace:

1 Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy

2 O prázdninách jsme letěli na dva týdny já, můj táta a moje přítelkyně do Anglie, přesněji řečeno do přístavního městečka Penzance. Moje máma tam pracovala jako doktorka v místní nemocnici. První den jsme byli na prohlídce města. Šli jsme nakupovat na největší nákupní ulici ve městě. V podvečer jsme se šli projít na penzánské útesy. Bydleli jsme u staršího páru v malém apartmánu v jejich domě. Byli na nás velice hodní, ale za dva dny odjeli na svou vlastní dovolenou do Austrálie. Měli jsme za úkol krmit jejich dvě kočky: Babe a Boots. Připadali mi jako ty nejrozmazlenější zvířata, jaké jsem kdy viděl.

3 Další den jsme se rozhodli, že si uděláme výlet do St. Ives autobusem. St. Ives Počasí bylo nádherné, svítilo sluníčko a bylo teplo, ale od moře foukal studený vítr. Na plážích byla hlava na hlavě. Lidé byli oblečeni v neoprenech a jejich děti surfovaly ve vlnách. Tak jsme si řekli, že bychom se mohli také smočit, ale voda byla ledová, takže z toho nic nebylo.

4 Třetí den jsme jeli na Lend's End - tak Angličané nazývají v doslovném překladu konec země, nejjižnější výběžek Británie. Lend‘s End Byl to opravdu zážitek, protože počasí bylo správně sychravé a deštivé, jako v klasické Anglii. Ve Velké Británii jsou velice populární farmy a na konci světa byla jedna samozřejmě také.

5 Další den moje přítelkyně objevila v jednom obchodě reklamní letáček se Seal Sancuary – záchrannou stanicí pro lachtany, a protože je veliká milovnice zvířat, tak jsme tam museli určitě jít! Očekávali jsme velikou akci se zvířaty, jak to bylo inzerováno na letáku. Ale realita byla krutá. Seal Sancuary Když jsme si dostatečně všechno prohlédli, tak jsme byli zklamaní, ale plyne z toho jedno ponaučení: Když jsme dorazili do centra, tak jsme museli zaplatit vstupné 15 liber na osobu. Tak jsem si řekl, že když chtějí takové peníze, tak to určitě bude stát za to. Když jsme vešli dovnitř, tak jsme museli ujít alespoň 2 kilometry, abychom se vůbec dostali k bazénu s lachtany. Byla to ale veliká nuda jenom lachtany pozorovat, jak plavou a nic nedělají. A to musím vzít v potaz, že tam zrovna byla BBC televize a natáčela dokument o lachtanech. Nevěř reklamě!!!

6 Poslední den jsme byli s mými rodiči v Minac Theatre. Krásné divadlo situované ve vytesané skále. Minac Theatre Hra byla příšerná, ale zážitek jedinečný!

7 Velice se mi náš výlet líbil a doufám, že ho někdy zopakujeme!


Stáhnout ppt "Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy."

Podobné prezentace


Reklamy Google