Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nizozemí Aneta Bohdálková Kam na výlet Do hotelu: Delta. Cena: 2069 Kč. Celkem pokojů: 8. Můžete tam mít domácí zvíře. Je tam: cyklistika. Do hotelu:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nizozemí Aneta Bohdálková Kam na výlet Do hotelu: Delta. Cena: 2069 Kč. Celkem pokojů: 8. Můžete tam mít domácí zvíře. Je tam: cyklistika. Do hotelu:"— Transkript prezentace:

1

2 Nizozemí Aneta Bohdálková

3 Kam na výlet Do hotelu: Delta. Cena: 2069 Kč. Celkem pokojů: 8. Můžete tam mít domácí zvíře. Je tam: cyklistika. Do hotelu: Delta. Cena: 2069 Kč. Celkem pokojů: 8. Můžete tam mít domácí zvíře. Je tam: cyklistika.

4 Do hotelu: Geveris. Cena: 2076 kč. Celkem pokojů: 9. Možnosti: bowling a cyklistika. Do hotelu: Geveris. Cena: 2076 kč. Celkem pokojů: 9. Možnosti: bowling a cyklistika.

5 Na výlet za přírodní rezervací Nádherný park určený k pěším procházkám, projížďce na kole, sportovnímu vyžití či relaxaci. Je zde mnoho vodních ploch, lesů. Lidé tam vidí daňky. Nádherný park určený k pěším procházkám, projížďce na kole, sportovnímu vyžití či relaxaci. Je zde mnoho vodních ploch, lesů. Lidé tam vidí daňky.

6 Kam na výlet za květenou Botanická zahrada byla založena roku 1638 a je dnes jednou z vůbec nejstarších botanických zahrad světa. Dnes je v této botanické zahradě více jak 6000 rostlin ze 4000 druhů, které vzkvétají v zahradách i ve sklenících. Botanická zahrada byla založena roku 1638 a je dnes jednou z vůbec nejstarších botanických zahrad světa. Dnes je v této botanické zahradě více jak 6000 rostlin ze 4000 druhů, které vzkvétají v zahradách i ve sklenících.

7 Nizozemí je zemí tulipánů

8 Park – Botanická zahrada Jeho základy byly položeny již v roce 1830, pro veřejnost byl otevřen v roce 1950. Na 32 hektarech u vesničky Lisse rozkvétá každoročně na jaře 6 - 7 milionů cibulovitých květin. Zahradníci je sázejí do země ve třech vrstvách podle období květu (krokusy, narcisy, tulipány, hyacinty). Jeho základy byly položeny již v roce 1830, pro veřejnost byl otevřen v roce 1950. Na 32 hektarech u vesničky Lisse rozkvétá každoročně na jaře 6 - 7 milionů cibulovitých květin. Zahradníci je sázejí do země ve třech vrstvách podle období květu (krokusy, narcisy, tulipány, hyacinty).

9

10 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Nizozemí Aneta Bohdálková Kam na výlet Do hotelu: Delta. Cena: 2069 Kč. Celkem pokojů: 8. Můžete tam mít domácí zvíře. Je tam: cyklistika. Do hotelu:"

Podobné prezentace


Reklamy Google