Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

7. třídy. Věštění z křišťálové koule Prohlédněte si obrázek, který jste si vybrali a zamyslete se nad tím, co by mohlo být dnešním tématem. Zkuste jednou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "7. třídy. Věštění z křišťálové koule Prohlédněte si obrázek, který jste si vybrali a zamyslete se nad tím, co by mohlo být dnešním tématem. Zkuste jednou."— Transkript prezentace:

1 7. třídy

2 Věštění z křišťálové koule Prohlédněte si obrázek, který jste si vybrali a zamyslete se nad tím, co by mohlo být dnešním tématem. Zkuste jednou větou říci podle čeho tak soudíte. Např.: Vylosoval jsem si obrázek tygra, proto se můžu domnívat, že tématem bude: kočkovité šelmy, zvířata v zoo, savci… Své tvrzení zapište do nejmenší věštecké koule

3 Vytvořte skupiny V každé skupině musí být jiná barva obrázku. V celé skupině se spolužáky porovnejte obrázky a znovu zkuste vyvodit jedno téma pro dnešní hodinu. Proměnilo se téma nějak? Své tvrzení zapište do střední věštecké koule

4 Práce ve skupinách Nyní se ve skupině domluvte, jak budete pracovat s komiksem. 1. Max. 7 větami shrňte, o čem jste četli. 2. Vytvořte o přečteném kresbu, vysvětlete ostatním, co mohou na obrázku vidět a jak to souvisí s vaší ukázkou. 3. Vytvořte o přečtením tzv. “živou fotografii“ - vyberte si jeden nejdůležitější výjev z ukázky a ten znázorněte ustrnutím v pohybu. 4. Zahrajte kratičkou scénku o přečtené ukázce.

5 Prezentování Prezentujte svou část komiksu Ostatní skupiny si zapisují: ocenění, otázky, tipy na to, co daná skupina předvádí.

6 Hodnocení hodiny Nejprve ohodnoťte v dotazníku, jak se vám dnes práce dařila – je to jen pro vás. Rukou naznačte (názorová škála), jak se Vám práce dařila a o své dojmy se můžete podělit s někým, kdo stojí poblíž.


Stáhnout ppt "7. třídy. Věštění z křišťálové koule Prohlédněte si obrázek, který jste si vybrali a zamyslete se nad tím, co by mohlo být dnešním tématem. Zkuste jednou."

Podobné prezentace


Reklamy Google