Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PONDĚLÍ MALOVÁNÍ Můžeme malovat různými barvami - pastelky, vodovky, tempery.. Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí nebo jen tak podle sebe.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PONDĚLÍ MALOVÁNÍ Můžeme malovat různými barvami - pastelky, vodovky, tempery.. Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí nebo jen tak podle sebe."— Transkript prezentace:

1 PONDĚLÍ MALOVÁNÍ Můžeme malovat různými barvami - pastelky, vodovky, tempery.. Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí nebo jen tak podle sebe.

2 Můžeme se učit malovat člověka, květinu, dům, stromy a jiné věci. Naučíme se míchat barvy. Dozvíme se něco o lidech, kteří krásně malují. Podíváme se na jejich obrazy.

3 ÚTERÝ A STŘEDA VAŘENÍ

4 Můžeme si povídat o tom, co je zdravé a nezdravé. Můžeme se učit nakupovat potraviny v obchodě. Můžeme připravovat jednoduché pokrmy, jako jsou saláty, pečivo a koláče, nákypy, pomazánky, pizza a jiné.

5 Můžeme se věnovat vašim speciálním dietám. To znamená, že třeba chcete zhubnout, nesmíte cukr, mouku nebo mléko a jiné. Použité potraviny si zaplatíte a připravené pokrmy si odnesete domů.

6 PÁTEK SPOLEČENSKÉ ODPOLEDNE 1 x za měsíc Navštívíme kavárnu, kino, divadlo, výstavu, zahrajeme si hry nebo budeme dělat jiné věci, které vás zajímají a baví. Dozvíme se a budeme si zkoušet, jak si třeba koupit vstupenku do kina, objednat kafe nebo dort, povídat si o tom, jak se obléknout do divadla nebo jak se v něm chovat.


Stáhnout ppt "PONDĚLÍ MALOVÁNÍ Můžeme malovat různými barvami - pastelky, vodovky, tempery.. Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí nebo jen tak podle sebe."

Podobné prezentace


Reklamy Google