Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli."— Transkript prezentace:

1

2

3 Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli jsme si jej a 6. ročníky a jedna sedmička stihla i prohlídku kláštera. Zbylé třídy si ji domluvily na čtvrtek. K večeři nás čekal zapečený panganius s bramborem, po večeři různé hry po třídách.

4 Pondělí: po snídani ( pečivu s máslem, džemem, sýrovou pomázankou) jsme uspořádali sportovně branné dopoledne se silovými a míčovými hrami. Odpoledne po obědě (bramborové polévce a zapečenými špagetami se sýrem) jsme vyrazili autobusy do Plzeňské TECHMÁNIE. Prohlídka byla úžasná, včetně výukových programů s perfektními ukázkami pokusů. Návrat na večeři (Knedlo, zelo vepřo..), po ní volno a program po jednotlivých třídách, či fandění hokejovému týmu ČR na MS.

5 Úterý : Celodenní výlet do Manětína Dopoledne- odjezd autobusem do Manětína, prohlídka zámku Odpoledne- návrat pěšky do Plas údolím říčky Střely

6 Středa: Ráno hned po snídani jsme vyrazili k vlakovýmu nádraží a jeli jsme do Plzně. Navštívili jsme Pivovarský muzuem, Plzeňské podzemí a prohlídka města (KFC, Mc Donalds, Plaza....).

7 Čtvrtek: Dopoledne 8.ročník a dvě sedmičky měli prohlídku kláštera.Odpoledne 8.ročník připravil bojovku pro mladší ročníky. Po večerce také 8.ročník připravil pro ostatní ročníky stezku bobříka odvahy.

8 PÁTEK: Celodenní výlet do Mariánské Týnice+ prohlídka kláštera. Večer nás všechny čekala Discotéka

9 Odjezd zpátky domů do Chodova. Moc se nám to tu líbilo.. Odnesli jsme si hezké vzpomínky..,těšíme se na další školandu.. děkujeme

10 Vypracovala : Daniela Beranová 8.B.


Stáhnout ppt "Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli."

Podobné prezentace


Reklamy Google