Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vzdělávání v oblasti základní registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu Mgr. Monika Pálková, odbor veřejné správy a eGovernmentu MV ČR.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vzdělávání v oblasti základní registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu Mgr. Monika Pálková, odbor veřejné správy a eGovernmentu MV ČR."— Transkript prezentace:

1 Vzdělávání v oblasti základní registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu
Mgr. Monika Pálková, odbor veřejné správy a eGovernmentu MV ČR

2 Vzdělávání v oblasti základních registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu
Plánovaný projekt bude financován z prostředků OP LZZ a státního rozpočtu Období realizace: –

3 Vzdělávání v oblasti základních registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu
Hlavním cílem projektu je příprava a realizace 9 vzdělávacích programů v prezenční a eLearningové formě Realizace odborných seminářů a závěrečné konference Cílová skupina: 1. správní úřady, organizační složky státu, zaměstnanci těchto úřadů a organizace a organizační složky zřizované těmito úřady 2. Územní samosprávné celky a úřady samosprávních celků, jejich orgány a jimi zřízené nebo založené organizace a jejich zaměstnanci

4 Vzdělávání v oblasti základních registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu
Použití základních registrů Agendové informační systémy a ISVS Služby soukromoprávního sektoru Zabezpečení přístupu k datům Zabezpečení připojení AIS Programové období Open data Datové schránky

5 Děkuji Vám za pozornost.
Mgr. Monika Pálková Děkuji Vám za pozornost.


Stáhnout ppt "Vzdělávání v oblasti základní registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu Mgr. Monika Pálková, odbor veřejné správy a eGovernmentu MV ČR."

Podobné prezentace


Reklamy Google