Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vítejte v programu podpory vytváření powerpointových prezentací pro obhajobu diplomových prací. Program obsahuje návod a teorii, kde získáte obecné poznatky,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vítejte v programu podpory vytváření powerpointových prezentací pro obhajobu diplomových prací. Program obsahuje návod a teorii, kde získáte obecné poznatky,"— Transkript prezentace:

1

2 Vítejte v programu podpory vytváření powerpointových prezentací pro obhajobu diplomových prací. Program obsahuje návod a teorii, kde získáte obecné poznatky, techniku, kde jsou poznámky k práci s programem a vzor, který má podobu použitelné předlohy. Další poznatky můžete získat v příkladu a v odkazech na Internet.

3 Prezentaci lze nastavit v menu prezentace na přehrávání bez časování, ostatní soubory jsou přístupné přes tlačítka, zpět slouží tlačítko projekt. Pro poznání základních rozdílů mezi bakalářskou a diplomovou prací použijte tlačítko Dp, Bp, Zp. Program ukončíte tlačítkem konec.

4 návod teorie technika příklad odkazy Dp, Bp, Zp konec vzor citace


Stáhnout ppt "Vítejte v programu podpory vytváření powerpointových prezentací pro obhajobu diplomových prací. Program obsahuje návod a teorii, kde získáte obecné poznatky,"

Podobné prezentace


Reklamy Google