Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou."— Transkript prezentace:

1

2 Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.

3 Studentská rada Vznikla v roce 2012. Aktuálně máme 7 aktivních členů.
Scházíme se 1x měsíčně.

4 Složení Studentské rady
Koordinátoři: Mgr. Lea Župková                         Ing. Jiří Gála Předseda: Hana Smutná Místopředseda: David Řepa Členové: Kateřina Hermanová Kateřina Pálková Filip Ščudla Slavomír Hoch Lukáš Kozoň

5 Co jsme zvládli Založit skupinu.
Uskutečnit výjezdní zasedání na Podhradí. Zajistit mikrovlnnou troubu pro studenty. Zajistit skříňky na přilby. Uspořádat soutěž pro žáky a učitele. Zúčastnit se výjezdního zasedání s Národním parlamentem dětí a mládeže. Aktivně se zapojit do aktivit Městského parlamentu dětí a mládeže Brno a Krajského parlamentu dětí a mládeže. Uskutečnit zasedání s panem ředitelem.

6 Výjezdní zasedáni na Podhradí
Koná se každý rok, vždy na začátku školního roku a na konci. Jezdíme na 3 dny. Získáváme zde inspiraci, učíme se spolupracovat, ucelujeme nápady a aktivity pro studenty a vypracováváme plán akcí na nový školní rok.

7 Mikrovlnná trouba Na prosbu žáků, kteří si nosí jídlo z domu a nemají možnost si ho ohřát, navrhli jsme zajištění mikrovlnné trouby k volnému použití v prostorách školy. Mikrovlnná trouba je umístěna v kuchyňce u technického úseku.

8 Skříňky na přilby Většina žáků dojíždí v letním období na svém motocyklu a přilby nevhodně odkládá ve třídě. Nyní jsou pro ně k dispozici volné skříňky v suterénu. Po nahlášení na technickém úseku u paní Mikulčické a zaplacení zálohy 50,- Kč obdrží zájemce klíč od skříňky.

9 Plánované akce na školní rok 2014/2015
Bruslení se Studentskou radou Fotografická soutěž – Auto a já Přespání ve škole s promítáním Auto tuning Soutěž pro žáky a učitele

10 Soutěž pro žáky a učitele
Koná se ke konci školního roku. Odehrála se v tělocvičně. Účastnit se může každý, podmínkou je 6-ti členný tým. Vítězný tým obdrží finanční příspěvek na libovolný výlet.

11 Spolupráce s MPDM Brno a KPDM
Už 2. rokem jsme se aktivně zapojili do spolupráce s Městským parlamentem dětí a mládeže Brno a Krajským parlamentem dětí a mládeže. Zástupci MPDM Brno: Hana Smutná, Kateřina Pálková, David Řepa, Zástupci za KPDM: Kateřina Pálková, David Řepa.

12 Stránky související se Studentskou radou
Naše facebookové stránky najdete na: Studentská rada- ISŠA Brno Náš


Stáhnout ppt "Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou."

Podobné prezentace


Reklamy Google