Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jednota byla založena roku 1920 vlastní budovu získala až přestavbou stodoly získané při parcelaci panského dvora Dol v 60. letech proběhla velká rekonstrukce.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jednota byla založena roku 1920 vlastní budovu získala až přestavbou stodoly získané při parcelaci panského dvora Dol v 60. letech proběhla velká rekonstrukce."— Transkript prezentace:

1 jednota byla založena roku 1920 vlastní budovu získala až přestavbou stodoly získané při parcelaci panského dvora Dol v 60. letech proběhla velká rekonstrukce (zrušení jeviště a přístavba přísálí) v roce 1990 bylo přistaveno sociální zařízení a předělány prostory pro provoz restaurace v roce 2006 byla provedena rekonstrukce střechy, na níž byla získána dotace z Fondu sportu a volného času Středočeského kraje v hodnotě 150 000 Kč a značná sleva na střešní krytinu od firmy Cembrit jednota byla založena roku 1920 vlastní budovu získala až přestavbou stodoly získané při parcelaci panského dvora Dol v 60. letech proběhla velká rekonstrukce (zrušení jeviště a přístavba přísálí) v roce 1990 bylo přistaveno sociální zařízení a předělány prostory pro provoz restaurace v roce 2006 byla provedena rekonstrukce střechy, na níž byla získána dotace z Fondu sportu a volného času Středočeského kraje v hodnotě 150 000 Kč a značná sleva na střešní krytinu od firmy Cembrit Základní informace o TJ:

2 podlaha byla pravděpodobně původní od 60. let pouhá oprava byla díky velmi špatnému stavu zamítnuta bylo rozhodnuto odstranit původní parkety a nahradit je novými z dotací z Fondu sportu a volného času Středočeského kraje nám byla poskytnuta částka 250 000Kč. zbytek byl hrazen z vlastních zdrojů náklady byly jistě také podstatně sníženy díky pracovitosti některých členů rekonstrukce byla zahájena již v červenci 2008, momentálně jsou dokončovány finální práce podlaha byla pravděpodobně původní od 60. let pouhá oprava byla díky velmi špatnému stavu zamítnuta bylo rozhodnuto odstranit původní parkety a nahradit je novými z dotací z Fondu sportu a volného času Středočeského kraje nám byla poskytnuta částka 250 000Kč. zbytek byl hrazen z vlastních zdrojů náklady byly jistě také podstatně sníženy díky pracovitosti některých členů rekonstrukce byla zahájena již v červenci 2008, momentálně jsou dokončovány finální práce Rekonstrukce podlahy:

3 Fotodokumentace - původní podlaha Rekonstrukce podlahy:

4 Fotodokumentace - původní podlaha Rekonstrukce podlahy:

5 Fotodokumentace - původní podlaha Rekonstrukce podlahy:

6 Fotodokumentace - původní podlaha Rekonstrukce podlahy:

7 Fotodokumentace - stav prací 1.8.2008 Rekonstrukce podlahy:

8 Fotodokumentace - stav prací 1.8.2008 Rekonstrukce podlahy:

9 Fotodokumentace - stav prací 1.8.2008 Rekonstrukce podlahy:

10 Fotodokumentace - co všechno nám zbylo Rekonstrukce podlahy:

11 Fotodokumentace - listopad 2008 Rekonstrukce podlahy:

12 Fotodokumentace - listopad 2008 Rekonstrukce podlahy:

13 Fotodokumentace – začátek prosince Rekonstrukce podlahy:

14 Fotodokumentace - nové parkety Rekonstrukce podlahy:

15 Fotodokumentace - pokládání podlahy Rekonstrukce podlahy:

16 Fotodokumentace - několik snímků pro srovnání Rekonstrukce podlahy:

17 Fotodokumentace - několik snímků pro srovnání Rekonstrukce podlahy:

18 Fotodokumentace - současný stav 28.12.2008 Rekonstrukce podlahy:

19 Zbývá už snad jen poděkovat: v první řadě jistě Středočeskému kraji za finanční dotaci všem ostatním, jenž nás jakkoli podpořili nemalé díky určitě patří všem členům, kteří se na rekonstrukci podíleli, převážně p. Císařovi Děkujeme Zbývá už snad jen poděkovat: v první řadě jistě Středočeskému kraji za finanční dotaci všem ostatním, jenž nás jakkoli podpořili nemalé díky určitě patří všem členům, kteří se na rekonstrukci podíleli, převážně p. Císařovi Děkujeme Rekonstrukce podlahy:


Stáhnout ppt "Jednota byla založena roku 1920 vlastní budovu získala až přestavbou stodoly získané při parcelaci panského dvora Dol v 60. letech proběhla velká rekonstrukce."

Podobné prezentace


Reklamy Google