Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

JUDO Semily Nové Dojo 2007 D.Šída. Historie a smysl Judo v Semilech: Oddíl Judo Semily, kde 90% členstva tvoří mládež do 15ti let, a jehož počátky se.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "JUDO Semily Nové Dojo 2007 D.Šída. Historie a smysl Judo v Semilech: Oddíl Judo Semily, kde 90% členstva tvoří mládež do 15ti let, a jehož počátky se."— Transkript prezentace:

1 JUDO Semily Nové Dojo 2007 D.Šída

2 Historie a smysl Judo v Semilech: Oddíl Judo Semily, kde 90% členstva tvoří mládež do 15ti let, a jehož počátky se datují od roku 1977, nabízí svými principy přístupu ucelenou nabídku pro nemalou skupinu mládeže, našeho regionu, což dokazuje členskou základnou zhruba 35 aktivních členů. Oddílem prošlo za 30ti letou dobu slušná řádka cvičenců kde s potěšením můžeme spatřit již druhou generaci judistů a právem tvrdit, že tento dynamický sport má své kořeny v našem městě. Judo Semily, mělo vždy zvláštní funkci mezi sportovními spolky, nikdy se neuzavíralo problémovým dětem a máme mezi sebou i děti se sníženou pohyblivostí, a přesto z nich dokážeme, pomáhat vychovat silné a odolné jedince. Díky obětavosti trenérů se základna stále rozšiřovala a došlo k pevnému rozhodnutí k realizaci výstavby nové haly, a pobídkou bylo uvolnění prostorů za budovou Domu dětí a mládeže.

3 Nová motivace: 1. Dnešní mládež má jiný standardna sportoviště 2. Nevyhovující prostor, (hygiena, zázemí) 3. Riziko poranění 4. Stop stav pro starší žactvo a dorost (dosavadní prostor je pouze 7x8m) 5. Nárůst cen nájemních prostor 6. začlenění dalších spolků Karate a Aikido

4 Stručný popis investice: Jedná se o jednoduchou zděnou stavbu o rozměrech tělocvičny cca 12x13 m přiléhající k zadnímu traktu budovy střediska volného času dětí a mládeže. Tělocvična je vybavena především pro účely oddílu JUDO. Interiér stavby je vybaven speciální odpruženou podlahou vhodnou pro tréninky dětí a mládeže s položenou speciální žíněnkou tzv. TATAMI. Pro snížení rizika úrazu cvičenců je vytápění zajištěno stropními sálavými panely a na spodní části stěn je provedeno měkké obložení. V přilehlé budově je přístavba ve které jsou vybavené šatny, sklad nářadí a ostatní zázemí. Celá stavba je bezbariérová s vlastním vytápěním.

5 Přehled: Uživatel: Středisko Volného Času Dětí a Mládeže (SVČDM),JUDO Vlastník: Město Semily Kapacita získaná z nového objektu: 162m2 Náklady stavby: Celkové náklady stavby 5.982 tis Kč s s DPH) z toho: investiční 5.982 tis. Kč (4,6mil tělocvična+1,3mil suterén) neinvestiční 0 tis. Kč (projektová dokumentace a stavební příprava na náklady JUDO SEMILY) Stavba započata v červenci 2006 předána do prozatimního užívání Listopad 2006, dokončena Květen 2007

6 Původní rozměr staré tělocvičny Prostor tělocvičny a část zázemí

7 Šatny a další zázemí

8 Systém odpružení podlahy na gumových silentblocích

9 Kvalitní žíněnka střední tvrdosti o tloušťce 4cm od firmy Agglorex (Belgie)

10 Původní stav prostoru před výstavbou

11 Po dostavbě stejný pohled

12 První výkop červenec 2006

13

14

15

16

17 Poděkování Pelant Jaroslav st. a ml Daniel Šída Michal Kraus Město Semily Josef Zajíc Trenéři Navrátilovi Ostatní Bez těchto lidí by nic nebylo

18 J i g o r o K a n o


Stáhnout ppt "JUDO Semily Nové Dojo 2007 D.Šída. Historie a smysl Judo v Semilech: Oddíl Judo Semily, kde 90% členstva tvoří mládež do 15ti let, a jehož počátky se."

Podobné prezentace


Reklamy Google