Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

datum konání 25. a 26. červen 2005 místo konání TJ Solidarita Praha, ul. Pod strání 3124/7a, Praha 10 první oficiální pražský turnaj v plážové házené.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "datum konání 25. a 26. červen 2005 místo konání TJ Solidarita Praha, ul. Pod strání 3124/7a, Praha 10 první oficiální pražský turnaj v plážové házené."— Transkript prezentace:

1

2 datum konání 25. a 26. červen 2005 místo konání TJ Solidarita Praha, ul. Pod strání 3124/7a, Praha 10 první oficiální pražský turnaj v plážové házené kvalifikační turnaj Mistrovství České republiky dvacet osm startujících týmů - šestnáct týmů v kategorii mužů - dvanáct týmů v kategorii žen - cca 230 hráčů (8 hráčů/tým) vysoká sportovní úroveň - účast zahraničních družstev (např. z Německa či Anglie) -účast úřadujících mistrů ČR (tým “Zlatí tygři”) internetové stránky turnaje -www.beachstorm.cz -www.beachstorm.com kontakt na pořadatele -e-mail: beachstorm@email.cz -mobil: +420 603324661 (Jan Toufar) Handball Beach Storm Prague 2005

3 Srdečně Vás zveme na víkend plný hebkého písku, vynikající nálady a skvělých sportovních zážitků. Organizátoři turnaje

4 Charakteristika připravovaného mezinárodního turnaje Handball Beach Storm Prague 2005 doplněná informací o atraktivním letním sportu, kterým je plážová házená.

5 Handball Beach Storm Prague je prvním oficiálním pražským turnajem v plážové házené. Jeho úvodní ročník se bude konat o víkendu 25. a 26. června 2005 na kurtech TJ Solidarita Praha. Je plánován pro dvacet osm týmů, z nichž šestnáct bude soupeřit v mužské a dvanáct v ženské kategorii. Do klání se zapojí i několik zahraničních družstev, například z Německa či Anglie. Z České republiky očekáváme účast zaručující velmi vysokou sportovní úroveň. Chybět určitě nebudou ani Zlatí tygři, úřadující mistři ČR. Zápolení Handball Beach Storm Prague je jedním z kvalifikačních turnajů Mistrovství České republiky. Dva nejvýše umístěné české týmy z každé kategorie proto získají právo účasti ve finálovém měření sil sezóny, kde se utkají o titul mistra republiky pro rok 2005.

6 Partneři turnaje Handball Beach Storm 2005 Vedle organizátorů jsou nejdůležitější součástí pořadatelského týmu partneři, bez kterých by uskutečnění projektu Handball Beach Storm Prague nebylo vůbec možné. Partneři se účastní formou finanční nebo věcné podpory. Tato podpora je zcela využita na realizaci turnaje, propagaci, zajištění celodenního občerstvení v místě konání a další náležitosti spojené s víkendovým kláním Handball Beach Strom Prague 2005. Recipročně pak jsou partneři zviditelněni v rámci propagace turnaje.

7 Propagace turnaje 1/2 Propagace slouží nejen k uvedení samotného turnaje, ale hlavně ke zviditelnění partnerů. Předpokládáme, že prezentace turnaje Handball Beach Storm Prague 2005 bude realizována prostřednictvím několika médií: Internet -celosvětová a v současnosti téměř všem velmi dobře přístupná propagace. Také Handball Beach Storm Prague má svoje internetové stránky na adresách www.beachstorm.cz a www.beachstorm.com. Tyto stránky nemají pouze informační funkci, ale slouží hlavně k registraci týmů. Samozřejmostí je, že pro loga partnerů turnaje je na stránkách vyhrazeno velmi dobře viditelné místo. Zároveň tam je samostatná část “partneři”, určená pro odkazy na stránky partnerů a případné informace o nich (náhled viz příloha Stránky www). Tištěná média -před samotným turnajem pořadatelé plánují propagaci distribucí letáků a formou upoutávek v tisku.

8 Propagace turnaje 2/2 Televize a rozhlas -zvukovou pozvánkou se stanou informace o konání turnaje na některé z rozhlasových stanic. -tu nejlepší a zároveň i největší reklamu pro turnaj a partnery zprostředkuje profesionální záznam, který bude odvysílán na televizních obrazovkách. Prezentace partnerů v průběhu turnaje -reklamní panely plánujeme umístit kolem hlavního hřiště a v prostoru mezi druhým a třetím hřištěm (bližší info viz příloha Hřiště turnaje). -reklamními letáky a předměty (budou i součástí obsahu balíčků pro hráče). Pozn..: přesnou formu a rozsah propagace si dovolíme upřesnit později. Vše závisí na jednáních s poskytovateli, výši nákladů spojených s realizací a dopadu těchto nákladů na rozpočet turnaje.

9 Kontakt Pokud máte zájem stát se partnerem turnaje Handball Beach Storm Prague 2005 a nebo máte-li jakékoli dotazy, přání či připomínky kontaktujte nás na: E-mail: beachstorm@email.cz Mobil: +420 603324661 (Jan Toufar)

10 Plážová házená je zábavnou letní obdobou Vám určitě známého sportu. Hraje se na hřišti o rozměrech 27x12 metrů s hlubokým pískovým podkladem. Do zápolení zasahují z každého týmu tři hráči a brankář. Za všudypřítomné hudební kulisy pak hlasitě povzbuzují jak spoluhráči v prostoru pro střídání, tak i diváci, užívající si výborné nálady a slunečních paprsků. Jednotlivé zápasy jsou hrány na dva desetiminutové časové úseky a zajímavostí je, že jejich skóre se počítá samostatně. Při rovnosti vítězství v poločasech přicházejí na řadu takzvané nájezdy, kde každého z nich se účastní brankáři obou týmů a jeden hráč z pole. Navyšování skóre v zápasech i nájezdech dosahují hráči po rozmanitých a divácky velmi atraktivních kombinacích střelbou na branku o rozměrech 2x3 metry. Každý ze vsítěných gólů je hodnocen dle způsobu jeho dosažení jedním nebo dvěma body.

11 Plážová házená v ČR je i přes nedostatek písečných pláží velmi populárním sportem. Zpravidla se hraje na uměle vybudovaných kurtech. Díky letní přestávce v evropských ligách tradiční mezinárodní házené jsou účastníky zápolení nejen hráčky a hráči, kteří přes rok působí v nejvyšších soutěžích České republiky, ale i legionáři ze zahraničí. Oficiální měření sil v plážové házené je v ČR rozloženo do sedmi turnajů v červnu a červenci. Z úvodních šesti kvalifikačních zápolení postupují zpravidla dva nejúspěšnější týmy z mužské a ženské kategorie do sedmého, finálového klání o titul Mistra České republiky pro daný rok.

12 Hřiště turnaje TJ Solidarita Praha ul.Pod Strání 3124/7a, Praha 10

13 Stránky www www.beachstorm.cz www.beachstorm.com


Stáhnout ppt "datum konání 25. a 26. červen 2005 místo konání TJ Solidarita Praha, ul. Pod strání 3124/7a, Praha 10 první oficiální pražský turnaj v plážové házené."

Podobné prezentace


Reklamy Google