Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Aion je MMORPG postavené na střetu tří říší a jejich obyvatel. V rámci celé řady nádherných i o odporně nádherných bojišť se budou utkávat démoni (zástupci.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Aion je MMORPG postavené na střetu tří říší a jejich obyvatel. V rámci celé řady nádherných i o odporně nádherných bojišť se budou utkávat démoni (zástupci."— Transkript prezentace:

1

2 Aion je MMORPG postavené na střetu tří říší a jejich obyvatel. V rámci celé řady nádherných i o odporně nádherných bojišť se budou utkávat démoni (zástupci pekla), andělé (zástupci nebe) a draci, kteří jsou úhlavním nepřítelem démonů i andělů. Aion však nebude pouze o střetu zástupců tří říší, ale i o soubojích mezi příslušníky jednotlivých říší. Jinak řečeno Aion kombinuje masivní Realm vs Realm bitvy (které dobře znají hráči Dark Age of Camelot), ale i PvP souboje mezi gildami a jednotlivými hráči, přičemž nechybí ani PvE prvek, jež representuje hlavně plnění celé řady úkolů a boj s draky (i dalšími nestvůrami), kteří nejsou hratelnou rasou. Z výše uvedeného vyplývá, že je Aion (alespoň na papíře) splněný sen většiny příznivců MMO, kteří najdou v jedné hře všechno. Aion je "All in One" MMORPG, které kromě ambiciózního konceptu slibuje i velmi vysokou míru interakce hráče s prostředím, jež bude mít například podobu přímého ovlivňování jeho vzhledu. Každý čin hráče se by měl nějakým způsobem projeví na chodu i vzhledu herního světa, což zase na oplátku ovlivní podmínky pro další hraní

3 ClassWarrior Scout Priest Mage

4 Warrior Warrior se specializuje Na těžké a obouručné Zbraně jaho výhodou je silný útok a více životní energie

5 Scout Scout (Assassin) Jeho výhodou je velká rychlost Připravený útok a tiché zneškodnění soupeře

6 Priest Priest je skoro stejný jako mag jeho Výhoudou je rychlé healování a healovaní i svého spaluhráče či peta

7 Mage Mágové se specializují na učiné spelli jejich výhoda je velké množství many

8 Screeny

9

10

11

12 Create Characters

13

14

15

16


Stáhnout ppt "Aion je MMORPG postavené na střetu tří říší a jejich obyvatel. V rámci celé řady nádherných i o odporně nádherných bojišť se budou utkávat démoni (zástupci."

Podobné prezentace


Reklamy Google