Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Guild Wars 2 MMORPG fantasy hra. CO JE TO GUILD WARS 2 ? Guild Wars 2 je graficky dech beroucí fantasy hra, která radikálně mění krajinu žánru MMO a kterou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Guild Wars 2 MMORPG fantasy hra. CO JE TO GUILD WARS 2 ? Guild Wars 2 je graficky dech beroucí fantasy hra, která radikálně mění krajinu žánru MMO a kterou."— Transkript prezentace:

1 Guild Wars 2 MMORPG fantasy hra

2 CO JE TO GUILD WARS 2 ? Guild Wars 2 je graficky dech beroucí fantasy hra, která radikálně mění krajinu žánru MMO a kterou si můžete do značné míry upravit podle sebe. Nabízí strhující soubojový systém zaměřený na intenzivní akci, jedinečnou a hráčům na míru šitou příběhovou linii, rozlehlý živoucí svět, který mohou hráči svými volbami skutečně změnit, intenzivní akci hráčů proti hráčům a nádhernou ručně tvořenou vizuální stránku.

3 HERNÍ TŘÍDY Guardian EngineerMesmer Warrior Thief Ranger Elementalist Necromancer

4 HERNÍ TŘÍDY Thief: je zabiják, který používá neviditelnost a teleporty. Warrior: využívá brutální síly a těžkých zbraní a vydrží i ten nejsilnější náraz. Mesmer: využívá iluzí a klonů ke zmatení nepřítele, zatímco na něj sesílá oslabující kouzla a pak ho bez námahy dorazí. Guardian: zachází dobře s kladivem, sekyrou, štítem i magickou holí. Dokáže taky povzbudit a podpořit ostatní dobrodruhy. Engineer: je postava co používá pušky, pistole, granáty, turrety, ale i léčivé lahvičky, či plamenomet. Necromancer: je mág využívající temné síly k oslabení nepřítele, zatímco jeho armáda nemrtvých přisluhovačů bojuje v prvních liniích. Elementalista: vládce 4 živlů ohně, vody, země, blesků,které dohromady tvoří skvělého mága. Ranger: je hraničář silně spjatý s přírodou vyzbrojený nejčastěji lukem a sekyrami. A vždy má po boku svého věrného mazlíčka.

5 RASY CharrHuman Norn Asura Sylvari Lidé - Velmi nábožensky založená rasa, používají pokročilé architektonické prvky. Charrové - Válečný národ kočkovitých a rohatých stvoření, jenž používají vyspělou technologii a mají velkou sílu. Norni - Severský národ lovců a legendárních bojovníků. Uctívají duchy přírody a jejich snem je stát se legendou. Sylvari - Nejmladší národ v Tyrii, zrozeni z Bledého stromu. Využívají sílu přírody, s níž jsou velmi spjatí. Jejich obydlí jsou vypěstována z rostlin. Asury - Velmi inteligentní rasa nízkého vzrůstu, která skloubila magii a technologii, jejíž příslušníci se k ostatním rasám chovají nadřazeně.

6 DĚLENÍ SVĚTA PvP Hráči proti Hráčům Practice Cvičné bitvy Ranked Bitvy započtené do světa WvW Stát proti Státu Eternal Battleground s Místo kde se setkají státy Stát č.1 Sídlo daného státu Stát č.2 Sídlo daného státu Stát č.3 Sídlo daného státu PvE Hráči proti Počítači Dungeony Místa na vydělaní Bossové Stovky hráčů vs. 1nepřítel Příběhy Tvoření svého příběhu  Název kontinentu je Tyria.  Hlavní město je Lion‘s Arch.  Další velká města jsou: Divinity‘s Reach, Black Citadel, Hoelbrak, Rata Sum, The Grove.  Tyria má dohromady 21 krajů.  Mají 2 jazyky: Asurštinu a Normální, který používají všechny rasy.

7 INFORMACE Vývojáři: ArenaNet Vydavatel: Ncsoft Žánr: MMORPG Datum vydání: 28.srpna 2012 Prodáno kopií: 3,5milionů Platformy: Microsoft Windows, Mac OS X Engine: Guild Wars, Havok Dominik Vele 8.B


Stáhnout ppt "Guild Wars 2 MMORPG fantasy hra. CO JE TO GUILD WARS 2 ? Guild Wars 2 je graficky dech beroucí fantasy hra, která radikálně mění krajinu žánru MMO a kterou."

Podobné prezentace


Reklamy Google